Resan till Kungens rike (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (89.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sagans värld (del 1)
Inläsare
Sofia Lagerkvist
Utgivningsdatum
2021-12-01
Förlag
Pärlan Förlag
ISBN
9789189169593
Resan till Kungens rike (ljudbok)

Resan till Kungens rike Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-12-01

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är konstigt att saker kan vara så annorlunda mot vad de ser ut att vara. När det verkar som om allting är slut så ska äventyret precis börja.

Torvas mormor är sjuk och flyttar till Kungens rike. Nu är det Torvas tur att hitta sin väg dit. Resan tar henne genom många olika världar, över öar och moln, genom mörker och ljus. Hon möter farligheter, troll, drakar, hunger och törst, men hon behöver inte möta det ensam. Med sig på färden har hon hästen Ädelsten, som har vingar men som inte kan flyga, ett svärd och en särskild bok som kungen gett henne. Den kung som räddade henne från Ledsamhetens ö och som på ett märkligt vis följer henne på resan.

Resan till Kungens rike är lättläst och spännande, samtidigt som den bjuder på djupa insikter om livet och döden, om vem Gud är och vilka vi är i honom, om den resa vi alla måste göra. För någon i sorg ger den tröst och hjälp och för alla andra, vuxna som barn, är den en vacker, spännande saga, där författarens stilsäkra och inkännande illustrationer lyfter texten ytterligare.

Resan till Kungens rike är den första delen i serien om Sagans värld. Alla böckerna är fristående, och kan läsas i vilken ordning man vill.

Anna Andersson är författare och illustratör. Annas stora längtan är att hjälpa människor i alla åldrar att hitta tryggheten och äventyret i att vara Guds barn. Därför har hon skrivit böckerna om Sagans värld, som handlar om livet som kungens barn. Böckerna handlar bland annat om hur Gud ser på oss, vårt värde i Hans ögon, om förlåtelse både Guds och vår, om hur man blir Guds barn, och om hur vi genom att hålla fast vid vad Gud har sagt kan tackla svårigheter som vi möter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Andersson

  • Stolt assistent : verktyg & inspiration för personliga assistenter

    Anna Andersson, Susanne Saxvold

    Med en befriande öppenhet och humor beskriver författarna hur det funkar att vara personlig assistent när det kommer till saker som matlagning, medveten osynlighet, gruff i arbetslaget, dasshäng, pratansvar, sex - och dussintals andra saker du bör...