Finns det en himmel? (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
356
Utgivningsdatum
2022-10-07
Förlag
Pärlan Förlag
Översättare
Joseph A Davis
ISBN
9789189169821
Finns det en himmel? (e-bok)

Finns det en himmel? E-bok

en journalist utreder bevis för liv efter döden

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-10-07

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns det en himmel?

Det finns många sätt att se på vad som ? eller vad som inte ? händer med oss när vi dör. Finns det några övertygande bevis för att vi lever vidare i evighet? Och i så fall, hur kommer vi att uppleva det?

I Finns det en himmel? använder den utredande författaren Lee Strobel sin analytiska förmåga och research för att visa oss definitiva bevis för himlens existens. Genom fascinerande samtal med respekterade experter ? inklusive en hjärnforskare, en forskare som analyserat ett tusen beskrivningar av nära-döden-upplevelser, samt en före detta ateist och nu kristen filosof ? ger Strobel oss övertygande svar på frågor som:

? Hur kan vi veta att det finns liv efter döden?
? Blir det tråkigt i himlen?
? Skickar Gud verkligen människor till helvetet?
? Kommer vi att ha samma kroppar och personlighet efter döden?
? Vad innebär det att se Gud ansikte mot ansikte?

Med ett balanserat och rationellt tillvägagångssätt utforskar Strobel reinkarnation, universalism, samt Jesus anspråk på exklusivitet. Strobel delar även sin egen erfarenhet av att nästan dö och om hur närheten till döden kan forma livet.

"Livets mest självklara faktum är att alla dör. Det skulle vara irrationellt och dåraktigt att leva hela livet oförberedd på det vi vet är oundvikligt! Därför blir läsningen av den här boken en av de klokaste tidsinvesteringarna du någonsin kommer att göra. Denna bok sätter stopp för dina oroliga frågor och rädslan för vad som händer efter döden. Istället får du den tillförsikt och frid i hjärtat som kommer av att känna din eviga destination". - Dr. Rick Warren, Leva med mål och mening

"Finns det en himmel? engagerar både hjärnan genom övertygande bevis och hjärtat genom personliga vittnesbörd och upptäckter. Jag hoppas att du ? oavsett om du är kristen eller skeptiker ? ska läsa, diskutera och dela den här boken med andra." - Sean McDowell, fil.dr, docent i apologetik
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »