Äg dina känslor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Äg dina känslor
Antal sidor
360
Utgivningsdatum
2021-11-11
Upplaga
1
Förlag
Peace & Development Publishing
Översättare
Amelie Angerbjön, Frida Kristina Nilsson
Originaltitel
Own your emotions
Medarbetare
Paulsson, Viktor (form)
Illustratör/Fotograf
Rebecka Pettersson
Dimensioner
210 x 135 x 21 mm
Vikt
525 g
SAB
Dokb
ISBN
9789189173200
Äg dina känslor (häftad)

Äg dina känslor

Häftad Svenska, 2021-11-11
242
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Har du någon gång upplevt att du varit fångad i en känsla och haft svårt att ta dig ur den bubblan? Eller har du känt dig obekväm i en relation - privat eller på jobbet/ i skolan - för att negativa känslor dykt upp som hindrat dig eller den andre från att vara avslappnad och glädjas i relationen? Eller har du kanske känt dig uppgiven som förälder när ditt barn om och om igen fastnat i en känsla, och du inte vetat hur du ska hjälpa barnet ur den? Om du svarar ja på någon av dessa frågor, så fortsätt att läsa!

I denna bok får du nämligen lära dig hur våra sju grundkänslor fungerar. Och du kommer, genom modellen Känslopaletten, att förstå att du måste vara i kontakt med alla sju, för att inte få överskott av någon på bekostnad av någon av de andra. Du får bekanta dig med Arge Anders, Skamfyllda Sara, Perfektionistiske Prokrastinerande Peter, Ilskelösa och Ängsliga Ines, Deppige David och Avundsjuka Anna som alla bygger på klienter som författaren hjälpt i sitt arbete som psykolog och ledarskapscoach. Alla har suttit fast i en viss känsla och behövt hjälp för att komma ur den. När du - liksom de gjort - hittar en bra balans mellan de olika känslorna i livet, kommer du att uppleva mer glädje och nyfikenhet i vardagen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Äg dina känslor
  2. +
  3. Stora känslor i litet format : äg dina känlsor (gul)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stora känslor i litet format : äg dina känlsor ... av Frida Kristina Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 363 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frida Kristina Nilsson