Äg dina känslor : led med känsla (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Äg dina känslor
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2021-11-19
Förlag
Peace & Development Publishing
Översättare
Frida Kristina Nilsson, Amelie Angerbjörn
Originaltitel
Own your emotions
Medarbetare
Paulsson, Viktor (form)
Illustratör/Fotograf
Rebecka Pettersson
Dimensioner
210 x 135 x 24 mm
Vikt
602 g
SAB
Dokb
ISBN
9789189173323
Äg dina känslor : led med känsla (häftad)

Äg dina känslor : led med känsla

Häftad Svenska, 2021-11-19
288
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Har du någon gång upplevt att du varit fångad i en känsla och haft svårt att ta dig ur den bubblan? Eller har du känt dig obekväm i en relation för att negativa känslor dykt upp som hindrat dig från att verkligen glädjas i den? Har du lett möten i en arbetsgrupp och märkt hur rädsla eller ilska spritt sig i gruppen när ni stått inför ett förändringsarbete? Eller har du kanske känt dig uppgiven som förälder när ditt barn om och om igen fastnat i en känsla, och du inte vetat hur du ska hjälpa barnet ur den? Om du svarar ja på någon av dessa frågor, så fortsätt att läsa!

I denna bok får du nämligen lära dig hur våra sju grundkänslor fungerar. Och du kommer, genom modellen Känslopaletten, att förstå att du måste vara i kontakt med alla sju, för att inte få överskott av någon på bekostnad av någon av de andra. Du får bekanta dig med Arge Anders, Skamfyllda Sara, Perfektionistiske prokrastinerande Peter, Ilskelösa och ängsliga Ines, Deppige David och Avundsjuka Anna som alla bygger på klienter som författaren hjälpt i sitt arbete som psykolog och ledarskapscoach. Alla har suttit fast i en viss känsla och behövt hjälp för att komma ur den. När du - liksom de gjort - hittar en bra balans mellan de olika känslorna i livet, kommer du att uppleva mer glädje och nyfikenhet i vardagen. Denna bok är boken "Äg dina känslor" med tilläggskapitlet "Led med känsla".
FRIDA KRISTINA NILSSON
är legitimerad psykolog och specialist på ledarskap och organisationspsykologi. Hon har stor erfarenhet av att hjälpa ledare att leda igenom kriser då starka känslor är i rörelse. Hon har också ett hjärta för unga människor som upplever känslomässig smärta. Hon inser att det i vår tid behövs ett hoppfullt budskap: Du kan ÄGA dina känslor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Äg dina känslor : led med känsla
  2. +
  3. Äg dina känslor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Äg dina känslor av Frida Kristina Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 530 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frida Kristina Nilsson