Nalas värld (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (10.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-10-30
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Anna Aronsson, Emma Leonard
ISBN
9789189177635
Nalas värld (e-bok)

Nalas värld E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-10-30

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När 30-årige Dean Nicholson gav sig iväg för att cykla världen runt var hans mål att lära sig så mycket om jorden som möjligt. Han hade aldrig trott att han också skulle få lära sig en hel del av sin oväntade och osannolika reskamrat.

Tre månader efter det att Dean lämnat Skottland cyklade han längs en enslig väg på gränsen mellan Bosnien och Montenegro när han upptäckte en övergiven liten kattunge. Något med de genomborrande ögonen och det sorgliga jamandet fick honom att plocka upp henne och sätta henne på cykeln. Med hjälp av lokala veterinärer blev Nala snart stark och frisk.

Dean döpte kattungen till Nala och ett starkt band knöts snabbt dem emellan. Videon som visar deras första möte har visats 20 miljoner gånger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nalas värld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hjärtevärmande
    Kaffeläsaren, 6 januari 2021

    För ett och halvt år sen fick jag tips av en kompis om Dean som cyklade runt i världen med en katt till sällskap. Givetvis var jag tvungen att leta reda på deras Instagramkonto och sen dess har jag följt deras upptåg i världen. När det sen också släpptes en bok där deras historia berättas, var jag ju bara tvungen att läsa den. I boken får vi följa med när Dean lämnar Skottland för att cykla jorden runt. I början har han sällskap av en kompis men snart skiljs deras vägar åt och Dean trampar vi... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dean Nicholson