Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Tusenårsriket (del 3)
Antal sidor
560
Utgivningsdatum
2021-04-14
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Elisabet Fredholm
Originaltitel
Bastarden
Dimensioner
180 x 110 x 34 mm
Vikt
300 g
SAB
Hce
ISBN
9789189177864
Bastarden (pocket)

Bastarden

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2021-04-14
79
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Året är 955 och Harald Blåtands försök att ena Danmark verkar vara ett misslyckande redan från början. Otto den store vill tvångskristna eller döda sina hedniska och oregerliga grannar i norr och skickar därför en armé till Jylland. Nu är det upp till Ulv Palnatoke att stoppa honom.

Harald Blåtand sänder Palnatoke och hans krigare till Danevirke för att bistå Håkon jarl i försvaret av Danmark, men som alltid går Ulv Palnatoke sin egen väg. Han utkämpar det största sjöslaget som danerna skådat och gör det på sitt eget vis, något som Harald absolut inte kan ställa sig bakom. Men är Palnatokes trots och galenskap tillräckligt för att besegra den mäktigaste kejsaren i Midgård?

BASTARDEN är del 3 i TUSENÅRSRIKET, en spännande och underhållande serie om en tid då danerna - i strävan efter rikedom, skaldernas lovprisning och evig ära - ständigt stred mot varandra och otaliga andra folkslag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bastarden
  2. +
  3. Järnbörd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Järnbörd av Tonny Gulløv (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bastarden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Röde orm
    dan Eriksson, 25 juli 2022

    Läs denna bok! Full fart och underhållande!! Vore kul om yngre kunde släppa telefonen och läsa nåt sånt här istället! Kanske bli inspirerade att läsa isländska sagorna senare?

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tonny Gulløv