Vägen till Aguenbara (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2020-07-21
Förlag
Vulkan
Illustratör/Fotograf
Patrik Zachrisson
SAB
Hc
ISBN
9789189179714
Vägen till Aguenbara (häftad)

Vägen till Aguenbara

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-07-21
204
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Stella var en ung kvinna som bodde i en liten by någonstans i annan tid. Hon hade sina vänner, men hon var annars ensam i världen utan några släktingar. Hennes liv var precis som alla andras i byn, tills den dag då en okänd man knackade på hennes dörr. Han berättade för henne vem hon egentligen var och han gav henne en gåva och en uppgift. Då öppnades en helt ny värld för henne. En värld där det fanns magi, okända platser och de som härstammade från både himlen och havet. I den världen fick hon nya vänner och det gjorde också att hon fick möta de släktingar som hon inte visste om att hon hade och hon fann stor kärlek. På vägen till Aguenbara fick hon också lära sig mycket om sig själv och hon fick veta vad hon egentligen var här för att göra.

Stella hittade sin plats på jorden och hon fann de mest dyrbara skatter som finns. Kärlek och vänskap...
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägen till Aguenbara
 2. +
 3. Aguenbaras gömda skatter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aguenbaras gömda skatter av Anci Gidnäs-Pettersson (häftad).

Köp båda 2 för 423 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vägen till Aguenbara. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En väg kantad av vänskap och kärlek
  Irene Kolare, 3 juni 2022

  "Vägen till Aguenbara" är en kärleksfull berättelse som passar från barn på mellanstadiet till senior-seniorer. Gidnäs-Petterssons underbara saga förutsätter att läsaren har egen fantasi. Sagans hjältinna Stella är en ung kvinna som bor i en by någonstans i en annan tid. En dag ger en okänd man henne en gåva och ett uppdrag. Stella är modig och bestämmer sig för att lita på den okände. Den unga kvinnans vandring till nya världar börjar. Det är en väg kantad av vänskap och kärlek.

  Den... Läs hela recensionen

 2. Magisk resa
  Ampan, 15 augusti 2020

  Utmaning, trolldom och magi kantar vägen till Aguenbara. Kärlek, vänskap och eftertanke dess belöning. En fin bok som lever upp till omslagets elegans.

 3. För alla med ett öppet sinne
  Kristin Eriksson , 2 augusti 2020

  Och med förmågan att minnas känslan av att som barn lyssna på en bok vid sängkanten läst av mor el far och som vuxen läsa densamma för sina barn.
  Det här en bok där din egen fantasi krävs för att avgöra när och var handlingen utspelar sig. Boken passar såväl barn, ung vuxen, vuxna och övermogna vuxna med fantasin i behåll. Det är en fin berättelse och den avslutas med en riktigt cliffhanger så jag utgår ifrån att det blir en fortsättning.
  Rekommenderas!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anci Gidnäs-Pettersson