Skönhetsfabriken : följ med på en läkares resa under kniven (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (81.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Amanda Krüger
Utgivningsdatum
2020-03-22
Förlag
Bookea
ISBN
9789189180130
Skönhetsfabriken : följ med på en läkares resa under kniven (ljudbok)

Skönhetsfabriken : följ med på en läkares resa under kniven (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-03-22
129
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ett ansiktslyft är billigare än en vanlig köksrenovering. För vissa kan ett ansiktslyft dessutom vara en effektivare behandling mot illabefinnande än både KBT och stämningshöjande piller. Tänk bara så uppiggande det vore att slippa möta det där slitna ansiktet i spegeln var morgon!

Det går att leva ett bra liv med påsar både över och under ögonen, kalkonhaka och slappa kinder. Man behöver inte ändra det om man inte vill. Du ser åtminstone naturlig ut, det verkar emellertid som om motståndet mot kosmetisk kirurgi har börjat luckras upp. Vad är det som hindrar dig nu? Det vi fruktar mest är nog att vi inte längre ska känna igen oss själva och istället se just ansiktslyfta ut. Det vill man ju inte. Man vill se yngre och fräschare ut - men främst naturlig - eller hur? Går det? Javisst det går!

I Skönhetsfabriken får du följa resan att genomgå ett ansiktslyft . Visst är det stundtals skrämmande, men liksom i sagornas värld slutar det hela lyckligt (och det är på riktigt). Boken låter dig få en inblick i ett växande fenomen som de flesta av oss bara känner till på ytan, men som de flesta av oss ändå är nyfikna på. Finns det något mer spännande än före- och efterbilder? Följ med på ett ansiktslyft i realtid och bli underhållen utan att för den skull ge avkall på fakta och vetenskaplighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »