Släpp snubbar : en feministisk självhjälpsbok (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (85.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emma Bensing
Utgivningsdatum
2020-03-31
Förlag
Bookea
ISBN
9789189180383

Släpp snubbar : en feministisk självhjälpsbok Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-03-31

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
De flesta kvinnor i dagens samhälle ägnar på tok för mycket tid åt män. Oavsett om det gäller förhållanden där du ger mycket mer än du får tillbaka, konstanta diskussioner om pojkvänner med tjejkompisarna, att du anpassar dig för mycket för att vara män till lags eller helt enkelt spenderar väldigt mycket tid och tankeverksamhet på män.

Känner du igen dig? Grattis, du har hittat en perfekt självhjälpsbok som hjälper dig bygga en mer självständig och mindre mansberoende tillvaro! Upptäck områden där du är mer mansberoende än du vill vara, välj fokus, lägg upp en plan och få stöd och hjälp med de vanligaste svårigheterna som kan uppkomma. Ingen bullshit - bara praktisk feministisk psykologi!

Tanja Suhinina är psykolog och sexolog. Förutom att behandla klienter är hon aktiv på sociala medier, skrivit flera böcker, synts i media samt spridit kunskap via kurser och workshops.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Släpp snubbar : en feministisk självhjälpsbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Toppen!
    -, 8 februari 2023

    Kort och koncis bok, många tydliga exempel, bra frågeställningar. Något trög inläsning men med lite högre fart gick det bättre.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tanja Suhinina