Apparnas planet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (267.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sebastian Karlsson
Utgivningsdatum
2020-06-02
Förlag
Bookea
ISBN
9789189185579
Apparnas planet (ljudbok)

Apparnas planet (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-02

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
För många är den digitala tidsåldern en drömresa full av äventyr och möjligheter. Samtidigt har allt fler upptäckt att livet på apparnas planet riskerar att bli tyst, kallt och ensamt. Även om artificiell intelligens ger superkrafter och har en nästan oändlig kapacitet har vi människor något som maskiner saknar: visioner, känslor, värderingar och viljan att bidra.

Detta är en oerhört viktig och intressant bok där författarna vågar ställa och besvara utmanande frågor kring hur den tekniska utvecklingen påverkar samhällsutveckling, organisationer, ledare och människor. Är utvecklingen ens hållbar på längre sikt? Författarna lyfter också fram vikten av vårt välmående i dagens allt mer digitaliserade samhälle. Du som lyssnar på Apparnas planet får nya insikter, en ökad förståelse samt praktiska verktyg du kan använda i vardagen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Get digital or die trying

    Arash Gilan, Jonas Hammarberg

    Vi lever i en tid då digitalisering är viktigare än någonsin, och transformationen mot ett digitalt samhälle märks tydligt inom de flesta företag och organisationer. Vi kan sammanfatta den digitala transformationen med följande tre sanningar: Allt...