Här var det mörkt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-06-24
Förlag
Bookea
ISBN
9789189185807
Här var det mörkt (e-bok)

Här var det mörkt E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-06-24

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Att lyckas beskriva levnadsöden på några få rader är en konst. Att göra det så pass fängslande, tragiskt och samtidigt lustfyllt och komiskt som Tomas Kindenberg kräver en talang utöver det vanliga. I "Här var det mörkt" träffar du en rad olika karaktärer i olika åldrar och med olika perspektiv på tillvaron. Du stöter på dråpliga situationer som ibland gränsar till det absurda - därtill med en stor dos sund humor.

I dessa ypperliga mikronoveller lyckas författaren fånga och blottlägga tillvarons essens på endast ett par stycken. Utöver Tomas Kindenbergs senaste novellsamling ingår också ett urval mikronoveller från författaren andra böcker "Humoristen" och "Kan du inte bara vara pinsamt tyst" i denna ljudbok.

Här var det mörkt är utsedd till årets Selmaprisvinnare 2020.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tomas Kindenberg

  • Humoristen

    Tomas Kindenberg

    Kärlek, död och humor är återkommande teman i denna samling mikronoveller. Tomas Kindenberg debuterade 2006 med Kan du inte bara vara pinsamt tyst. Humoristen är hans andra bok.

  • Kan du inte bara vara pinsamt tyst

    Tomas Kindenberg, Stefan Bladh, Fredrik Tjernström

    Kan du inte bara vara pinsamt tyst är en samling monologer skrivna av Tomas Kindenberg. De korta, drivna texterna är absurdistiska utan att slå över i det obegripliga. Som här, i "Översittaren":"Under min skoltid var jag en riktig översittare....