Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-08-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
375 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189199279

Vad du inte vet

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2023-08-21
189
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En blå väska med den kryptiska frågan "Vad vet du egentligen?" dyker upp utanför Annikas och Martins dörr i villaidyllen. De får snart ta emot fler anonyma meddelanden som skapar oro i deras annars trygga relation. Kan Annika verkligen lita på Martin? Att hennes dotter Mia är rädd för barnvakten gör inte situationen lättare. Annika är dessutom mån om att dölja händelser från det förflutna som, om sanningen kommer fram, kan äventyra allt som är viktigt för henne.

Martins kollega Nora och polisen Siri väntar sitt andra barn. Siris tankar på barnet för henne tillbaka till en gammal utredning som lades ner. När hon börjar nysta i fallet stöter hon på motstånd hos den drabbade familjen, som bara vill bli lämnad i fred. Trots att Nora ber henne ta det lugnt är det något som gör att hon inte kan släppa fallet. Finns det ett samband med det som händer Martin och Annika?

Vad du inte vet... är Lina Hjalmarssons debutroman och en relationsthriller som ger kalla kårar.

Lina Hjalmarsson (1974), från Umeå, är utbildad journalist med en master i social sciences. Hon bor i Stockholm och arbetar med att utveckla hållbara arbetsplatser och moderna arbetssätt. Hennes intresse för mänskliga relationer och vad som gör sådana komplicerade är grunden till hennes debut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vad du inte vet
 2. +
 3. Mirage

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mirage av Camilla Läckberg, Henrik Fexeus (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vad du inte vet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt bra.
  MrsNikain (Järfälla), 7 september 2023

  Annika och Martin lever tillsammans med sina två barn Mia och Daniel ett bra och ordnat liv som ställs på ända när ett krypterat meddelande dyker upp utanför deras dörr. Vem är det som har skickat meddelandet och till vem är det egentligen riktat? Kan Annika verkligen lita på Martin och kan Martin i sin tur lita på Annika? Och varför är dottern Mia så rädd för barnvakten som verkar så snäll mot alla?

  Detta är en bok som verkligen smyger sig på en. Den är spännande utan att det är en ... Läs hela recensionen

 2. Kryper under skinnet
  Marias bokhylla, 21 augusti 2023

  Vad vet du egentligen om din partners förflutna? Går det att lita på den som du tror är dig närmast? När en väska med ett ihopvikt meddelande hittas utanför Annika och Martins hus börjar deras relation och tillit knaka i fogarna. I ett försök att få tillbaka idyllen, börjar de anlita Kristina som barnvakt till dottern Mia. Men Mia är rädd för Kristina, trots att Annika tycker att barnvakten verkar så snäll och vettig. Samtidigt får polisen Siri ett gammalt förundersökningsprotokoll anonymt sk... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner