Charlie och Tiger åker till Mallorca (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
14
Utgivningsdatum
2021-06-15
Förlag
Hoi Förlag
Illustratör/Fotograf
Ted Johansson
ISBN
9789189199422
Charlie och Tiger åker till Mallorca (e-bok)

Charlie och Tiger åker till Mallorca (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-06-15

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
?Vet ni något kul man kan hitta på under sommaren?? undrade Charlie som gärna drog iväg på ett spännande äventyr.
?Förra året var vi på Mallorca?, sa Roffe och gjorde tummen upp med ena tassen. ?Härliga stränder och finfin fisk. Dit måste ni åka.?
Tiger och Charlie spetsade öronen. Mallorca, det lät kul.

På Mallorca väntar ett härligt äventyr för katterna Charlie och Tiger. Ännu roligare blir det när det visar sig att tvillingsystrarna Minja och Pinja också är där. Det är ju faktiskt så att bröderna alltid varit lite förtjusta i de tjusiga cirkuskatterna ...
Tillsammans utforskar de Mallorca och är med om många, både dråpliga och härliga, äventyr! De solar och badar, äter på fiskrestauranger och njuter, men besöker även de otroliga droppstensgrottorna, där något riktigt läskigt händer ...

Charlie och Tiger åker till Mallorca är något så speciellt som en feelgood-bok för barn. Författarens önskan är att bokens läsare ska få följa med på Charlie och Tigers äventyr och få just den där känslan som man har när man är på semester och riktigt trivs med livet. Därmed inte sagt att Charlie och Tiger inte möter svårigheter längs vägen som de måste lösa, men de löser dem tillsammans, gärna med en stor dos humor. Den här boken är en bok att läsa när man bara vill må bra en liten stund och se att det finns ljus och roligheter för alla. Ted Johanssons fina illustrationer lyfter boken till högre höjder.

Författaren Martin Johansson har hämtat inspirationen till sin bok från egna resor tillsammans med sina tre (nu vuxna) barn. Charlie och Tiger åker till Mallorca är hans första bok, men det finns planer för flera böcker i serien. Han bor i Stockholm med sina två katter som förstås är förebilder för Charlie och Tiger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »