Inte bara amen och halleluja (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
258
Utgivningsdatum
2021-10-18
Förlag
Hoi Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
380 g
SAB
Hc
ISBN
9789189201743
Inte bara amen och halleluja (häftad)

Inte bara amen och halleluja

Häftad,  Svenska, 2021-10-18
327
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
För Josefin är det självklart att hon ska stå vid den karismatiske pastor Torstens sida. Både för att hjälpa honom förverkliga sina andliga visioner, och som hans fru. Ett erbjudande om arbete inom Påskkyrkan verkar vara svaret på hennes böner - och ett gyllene tillfälle att visa Torsten vem hon verkligen är. Men pastorn har egna planer, och en djävulsk charm. Hans makt växer sig allt starkare i församlingen och Josefin börjar mer och mer se världen på hans sätt, samtidigt går det hårda arbetet ut över hennes eget liv. Är hans avsikter verkligen goda? När Torstens ledarskap ifrågasätts tar saker och ting en mörk vändning. Kommer Josefin att inse sanningen i tid?
Inte bara amen och halleluja är en varm och humoristisk berättelse om en ung kvinnas liv i frikyrkan, men precis som bokens titel antyder finns det en annan sida också - allt är mycket riktigt inte bara amen och halleluja.

Det här är Print on Demand-utgåvan.

Aili Lundmark föddes 1968 i Uppsala där hon bor än idag. Efter språkstudier arbetar hon nu på en avhandling om Elsa Beskows berättarspråk. Aili är översättare och har en roll som stilist för en kommande nyöversättning av Nya testamentet. År 2019 debuterade hon med barnboken Prins Mårten fyller år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inte bara amen och halleluja
  2. +
  3. Likt ett brustet halleluja : trons och tvivlets tematik i Christine Falkenlands prosa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Likt ett brustet halleluja : trons och tvivlets... av Anna Clara Törnqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 634 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aili Lundmark

  • Prins Mårten fyller år

    Aili Lundmark

    Prins Mårtens födelsedag börjar inte så bra. Det verkar som om folk helt glömt bort att han fyller år. Vad ska han nu göra för att se till att de inte missar den fantastiska chansen att fira honom? Mårten smyger upp och gör gemensam kupp med sankt...