Den röda ängeln (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (192.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Tyrgrim
Utgivningsdatum
2022-08-18
Förlag
Blue Publishing
Medarbetare
Karlsson, Eva (form)
ISBN
9789189205536
Den röda ängeln (ljudbok)

Den röda ängeln Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-08-18

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En kväll ser hon honom i en nyhetssändning på tv. Under så många år hade han plågat henne, bländat henne, hindrat henne från att se klart. Lämnat henne med bilder som etsat sig fast, tagit över hennes vilja, hennes minne, hennes drömmar.
Där och då fattar hon sitt ödesdigra beslut - att leta upp honom för att äntligen utkräva sin hämnd.

Hammarbyhöjden, Skarpnäck, Nacka. Strax söder om Stockholm kommer dramatiska och våldsamma händelser att utspela sig under ett par heta sommarmånader. Kommissarie Svante Simonssen från Nackapolisen står plötsligt mitt i en nationellt uppmärksammad utredning med gäckande samband och dödligt våld. När den torra sommaren är över har livet förändrats för många i Söderort.

Författaren Staffe Aourell är en söderkis från Nacka, med yrkesbakgrund inom socialtjänsten och kommunens socialpsykiatri. Flera av hans karaktärer är tilltufsade av både samhället och livet. Hans böcker utspelar sig i södra Stockholm, i de trakter där han själv växte upp. Kriminalromanen Den röda ängeln är hans andra bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Staffe Aourell

  • Betongfeber

    Staffe Aourell

    Det är en varm sommar i Nackareservatet, söder om Stockholm. Det är något sjukt i lägenheterna i de nybyggda kvarteren och sjukskrivningar och VAB-dagar skjuter i höjden. En tioårig autistisk flicka blir dessutom så när innebränd efter en anlagd b...