Preppa mat : allt du behöver veta om livsmedel i kristider (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2020-09-10
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form)
Dimensioner
233 x 177 x 17 mm
Vikt
514 g
SAB
Qca
ISBN
9789189215016
Preppa mat : allt du behöver veta om livsmedel i kristider (inbunden)

Preppa mat : allt du behöver veta om livsmedel i kristider

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2020-09-10
222
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vi har alla blivit väl medvetna om att vid en samhällsstörning eller krissituation kan tillgången på mat bli begränsad. Detta kan gälla vid en pandemi men också efter ett längre elavbrott eller en omfattande storm.

Myndigheterna rekommenderar att alla hushåll har mat och vatten så att de klarar sig åtminstone några dagar vid en samhällsstörning. Men få av oss vet vilken mat man egentligen bör ha hemma och hur mycket. Vad ska man satsa på? Hur ska den förvaras? Hur länge håller den sig? Vilka ingredienser är smartast med tanke på rekommenderat näringsintag? I spåren efter en storm kan elen gå och vad gör man då med innehållet i frysen? Och hur kan man alls laga mat utan el?

I Preppa mat reder Niklas Kämpargård ut begreppen och kommer med handfasta tips och råd för hur du bäst förbereder dig på och klarar dig igenom en period av isolering eller matbrist, oavsett om du bor i en lägenhet i stan eller i ett hus på landet. Boken ger dig tydliga checklistor som bas för planeringen och innehåller dessutom många spännande recept med de ingredienser som du fyllt förråden med.

NIKLAS KÄMPARGÅRD är skribent, fotograf och föreläsare med fokus på krisberedskap, odling och självhushållning. Han senaste bok är den omtalade Storm, översvämning och torka, och han har tidigare gett ut bland annat Krishandboken och Lev som en bonde.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Preppa mat : allt du behöver veta om livsmedel i kristider
  2. +
  3. Krishandboken : allt du behöver för att klara dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Krishandboken : allt du behöver för att klara dig av Niklas Kämpargård (inbunden).

Köp båda 2 för 493 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Niklas Kämpargård