Förtroende : företagets viktigaste kapital - en praktisk handbok för beslutsfattare (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2020-09-08
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
218 x 140 x 19 mm
Vikt
431 g
SAB
Qb
ISBN
9789189215078
Förtroende : företagets viktigaste kapital - en praktisk handbok för beslutsfattare (inbunden)

Förtroende : företagets viktigaste kapital - en praktisk handbok för beslutsfattare

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-09-08
261
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Förtroende har utvecklats till att bli företagets viktigaste kapital. Det är en av de starkaste faktorerna för framgångsrika företag i en global och digitaliserad värld. Det påverkar allt från kundernas köpvilja och medarbetarnas stolthet till företagets trovärdighet hos investerare och samhället i stort.

Den här boken handlar om hur man bygger förtroende och förvaltar det, men visar också hur enkelt förtroendekapitalet kan raseras om det inte vårdas på rätt sätt över tid. Förtroende är en nyckelfråga och kräver ett strategiskt fokus. Det är en fråga som styrelse och ledning ständigt måste ha på sin agenda.

Boken utgår från författarens egna erfarenheter och tankemodeller, men hon har också vävt in forskning och erfarenheter från ägare, styrelseledamöter, VD:ar och specialister. Resultatet är en praktisk handbok för dig som är ledare eller aspirerar på att bli det.

Kristina Jarring Lilja är professionell styrelseledamot, med erfarenhet från ledande positioner inom handel, både internationellt och i Sverige. Hon är också mentor/rådgivare samt föreläser och håller workshops om förtroendekapital.

"En lysande bok om konsten att systematiskt bygga ett genuint och väl förankrat förtroendekapital för att vara relevant i en framtid som är under snabb omstöpning." Pontus Cornelius, VD Ernströmgruppen AB

"Omvärldens förtroende för ett bolag tar väldigt lång tid att bygga upp, och kan raderas oerhört snabbt. Styrelsens och ledningens ansvar för allt som bolaget står för behandlas på ett föredömligt sätt i denna bok." Caroline Sundewall, styrelsearbetare
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förtroende : företagets viktigaste kapital - en praktisk handbok för beslutsfattare
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förtroende : företagets viktigaste kapital - en praktisk handbok för beslutsfattare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kanonbra!
    Jennystr, 11 mars 2021

    Välskriven bok med många bra exempel! Rekommenderas till ägare, styrelse och VD, både som läsning men även att komma tillbaka till för att läsa om vissa kapitel när man behöver fräscha upp minnet.

Visa alla 1 recensioner