Kom i form och löpträna med Stephan Wilson - För nybörjare (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (11.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Stephan Wilson
Utgivningsdatum
2020-06-05
Förlag
Roos & Tegnér
ISBN
9789189215221
Kom i form och löpträna med Stephan Wilson - För nybörjare (ljudbok)

Kom i form och löpträna med Stephan Wilson - För nybörjare (ljudbok)

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-05
99
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Vill du komma igång med träning och börja springa, men kroppen och flåset säger ifrån? Lugn - hälsoinspiratören Stephan Wilson har lösningen för just dig! 1:5-metoden är så enkel som den låter och får den mest träningsovane att påbörja sin resa mot att bli en löpare. Du springer i en minut och promenerar raskt i fem minuter. Och sedan upprepar du det hela fem gånger. Och det bästa är att du inte behöver göra det själv! Stephan Wilson följer med dig under passet, håller i klockan, vägleder och peppar. Givetvis bjuds det på bra musik som sporrar dessutom. Effektiv träning på en halvtimme och med tiden kommer du både vilja och orka springa längre. Om du inte har en slinga utomhus går det förstås bra att köra på ett löpband. Redo? Nu kör vi!

Stephan Wilson har varit programledare för bl.a. Bolibompa, Gomorron Sverige, Lilla Sportspegeln och nu senast Min klassiker som setts av över två miljoner tittare. Att hjälpa andra hitta glädjen i träning har blivit hans största drivkraft.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Kom i form och löpträna med Stephan Wilson - För nybörjare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Peppande
  Sofie, 21 juni 2020

  Har tänkt länge på att försöka komma igång med jogging/löpning, och med denna har jag nu gjort det. Den här hjälper mig att hålla reda på intervallerna och jag kan fokusera på mig själv. Peppande! Jag kommer använda den många gånger och hoppas kunna gå över till nästa framöver.

 2. Perfekt kom-igång-pepp
  Ellinor, 10 juni 2020

  Underbara Stephan Wilson! Så sympatisk, peppig och härlig. Tydliga instruktioner och bra tips blandat med glad och funky musik. Wow, den här boken kan nog vara det jag behöver för att komma igång med löpningen på allvar!

 3. Hemsk musik
  Susan Lind, 6 juni 2020

  Hade sett fram emot att börja lite lätt men musiken gjorde mig galen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Kom i form och löpträna med Stephan Wilso...

Bokvideo