Lura hjärnan att spara ? få råd med dina drömmar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (131.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Frida Berg
Utgivningsdatum
2021-02-04
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789189215436

Lura hjärnan att spara ? få råd med dina drömmar Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-02-04

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vår hjärna lurar oss dagligen och det påverkar hur vi konsumerar, sparar och Investerar. Till exempel genom att vi har svårt att komma till skott och göra en budget, eller att vi köper saker på rea som vi egentligen inte behöver. Men med bättre koll på hur din hjärna funkar kommer du att få mer koll på pengarna. Med hjälp av strategier baserade på forskning inom psykologi och beteendeekonomi tar boken dig från att veta vad du bör göra till att faktiskt också göra det - så att du får mer pengar över till det du längtar efter.

Elin Helander är kognitionsvetare och har tidigare arbetat med hjärnforskning på Karolinska institutet. Hon är en av personerna bakom succéappen Dreams, som fått massor av svenskar att spara på ett nytt sätt, och grundare till forskningsinitiativet Moneymind.se som verkar för en hälsosam privatekonomi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lura hjärnan att spara ? få råd med dina drömmar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa boken
  Tommi, 1 juli 2023

  Jag har lärt mig mycket om ekonomin som inte är komplicerat som andra böcker. Så enkelt att fatta och utföra små ändringar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elin Helander

 • Bättre koll på pengarna

  Elin Helander

  /LÄTTLÄST/ Måste vi verkligen prata om pengar? Blir du orolig när du tänker på pengar? Du är inte ensam! Undersökningar visar att nästan varannan person känner stress när de tänker på sin ekonomi. Och det är extra lätt att bli orolig om man känner...

 • Bättre koll på pengarna (lättläst)

  Elin Helander

  Blir du orolig när du tänker på pengar? Du är inte ensam! Undersökningar visar att nästan varannan person känner stress när de tänker på sin ekonomi. Och det är extra lätt att bli orolig om man känner att man inte riktigt har koll. Men det går att...