Fixa din privatekonomi - Smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-20
Förlag
Roos & Tegner
SAB
Qci
ISBN
9789189215481
Fixa din privatekonomi - Smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv (pocket)

Fixa din privatekonomi - Smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv

Pocket Svenska, 2021-05-20
59
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sparekonomens bästa tips!

Du vet att du borde ha bättre koll på dina utgifter och se över ditt sparande. Men du skjuter det på framtiden, och förlorar pengar på kuppen.

Med den här boken får du hjälp att komma igång och en gång för alla ta kontroll över din ekonomi. Och det är inte svårt. Ta steget nu och få pengar över till det som verkligen betyder något. Små förändringar i ditt beteende kan göra underverk för din situation.

Går du igenom bokens 11 steg kommer du att få en betydligt bättre privatekonomi. Du kommer att förstå hur din hjärna fungerar så att du kan göra smartare val i din vardag. Och med hjälp av bokens alla konkreta tips kommer du att kunna öka dina inkomster, minska dina utgifter och spara mer effektivt. Varje månad, livet ut.

CHRISTINA SAHLBERG är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Christina har en master i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelor i psykologi från Swinburne University (Melbourne, Australien). Hon utsågs 2018 till Årets bankprofil av Privata Affärer och har även skrivit boken Egen ekonomi: smarta ekonomitips för dig som flyttat hemifrån.
Visa hela texten