Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
181
Utgivningsdatum
2021-12-17
Förlag
Bokförlaget Polaris
Dimensioner
230 x 150 x 18 mm
Vikt
460 g
SAB
Q
ISBN
9789189215764
Ekonomikalendern (häftad)

Ekonomikalendern

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-12-17
199
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Allt om din ekonomi samlat på en plats! Få värdefulla råd om hur du hanterar dina pengar i vardagen och på sparkontot.

Allt detta får du:

Privatekonomiska expertråd från Christina Sahlberg
En odaterad kalender med 52 veckovyer (fungerar för vilket år som helst)
Checklistor och anteckningssidor
Spartips och hushållsbudgetEn ekonomisk översyn på allt från försäkringar och pension till skatteavdrag och lån

Ekonomikalendern hjälper dig att på ett enkelt sätt få mer pengar över till det som verkligen betyder något. Månad för månad får du lönsamma tips och påminnelser om viktiga händelser. Du får också hjälp att logga din ekonomi: du börjar året med att göra en budget och antecknar sedan successivt viktiga kom ihåg, till exempel när din ränterabatt på bolånet går ut och vilka fonder och försäkringar du har.

Många vet att de borde ha bättre koll på sin ekonomi men skjuter det på framtiden, och förlorar pengar på kuppen. Med Ekonomikalendern får du de verktyg du behöver för att komma igång och en gång för alla ta kontroll över och förbättra din ekonomi. Små förändringar i ditt beteende kan nämligen göra underverk för din situation. Du får också allt som rör din ekonomi samlat på en plats, vilket gör att du kan agera på rätt sätt vid rätt tidpunkt.

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Hon utsågs 2018 till årets bankprofil av Privata Affärer och förekommer ofta i media som privatekonomisk expert. Christina har en master i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelor i psykologi från Swinburne University (Australien). Hon har tidigare skrivit de populära handböckerna Fixa din privatekonomi: smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv och Egen ekonomi: smarta ekonomitips för dig som flyttat hemifrån.

Röster om boken:

"Ekonomikalendern hjälper dig att på ett enkelt sätt få mer pengar över till det som verkligen betyder något. Jag kommer att följa varje månad med dess uppgifter. Betyg 5/5." - Instagramkontot En känsla

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ekonomikalendern
 2. +
 3. Spara pengar : experternas 323 bästa tips

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spara pengar : experternas 323 bästa tips av Günther Mårder, Christina Sahlberg (häftad).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ekonomikalendern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kalendern du behöver!
  Hans Enjebo, 11 januari 2022

  Christina Sahlberg har ånyo genom att släppa en tredje bok i ämnet håll ordning på dina pengar lyckats inspirera till just det.
  Genom ett vardagligt och lättsamt men ändå strukturerat upplägg i boken Ekononomikalendern har Christina Sahlberg tänkt igenom en hel årscykel av ekonomiska händelser.
  Till dessa händelser kopplar hon konkreta tips och förklaringar.
  Frågan är hur hon lyckats få med ALLT?
  Varje månad/kapitel avslutas med ett underfundigt citat som bidrar till bokens "a... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner