Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2021-12-27
Förlag
Polaris Fakta
Medarbetare
Wadsted, Sebastian (form) / Carlsson, Peter (foto)
Dimensioner
246 x 177 x 21 mm
Vikt
590 g
SAB
Qe
ISBN
9789189215795
Trädgårdshacks : 70 finurliga återbruk som förenklar din odling året om (inbunden)

Trädgårdshacks : 70 finurliga återbruk som förenklar din odling året om

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-12-27
89 222 Du sparar 133 kr!
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Trädgårdshacks är boken för dig som vill få ny inspiration, hitta smarta genvägar, få aha-upplevelser och ha roligt i trädgården, samtidigt som du återbrukar, sparar pengar och tänker hållbart. I boken hittar du över 70 enkla hacks för att lyckas med odling, trädgårdsliv och en hållbar trädgård.

Filip Johansson hoppade av en chefskarriär inom IT-branschen för att flytta till en gård på landet och börja odla. I sin rikt illustrerade bok Trädgårdshacks har han samlat husmorsknep, finurliga lösningar och trädgårdshacks gällande allt ifrån att fixa smarta sådder, att bygga egna verktyg, att fixa klätterstöd, till hur man maxar skörden, men så klart också hur man njuter av sin trädgård. Det är enkelt, roligt och det finns tydliga steg-för-steg instruktioner. Här finns smarta saker att göra under hela trädgårdsåret så hoppa in i den säsong som pågår just nu och bli inspirerad!

Filip Johansson är även mannen bakom mobilappen och instagram-kontot gardenr. På instagram-kontot delar han dagligen små korta hacks i videoformat för att göra trädgårdslivet enklare och roligare.

Röster om boken:

"Enkelt, elegant experimenterande." - Allt om Trädgård

"Hacksen är uppdelade efter de fyra årstiderna så att hela årshjulet täcks in, därtill framskrivna på ett pedagogiskt och förtroendegivande sätt. De många bilderna tjänar som vacker, visuell inspiration och får drömmen om den lummiga trädgården att kännas mer uppnåelig. Ytterligare ett plus är att de hållbara tankegångarna inte bara figurerar i periferin utan löper som en röd tråd genom hela boken." - BTJ

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Trädgårdshacks : 70 finurliga återbruk som förenklar din odling året om
 2. +
 3. Skillnadens favoriter : femton fenomenala grönsaker att lyckas med

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skillnadens favoriter : femton fenomenala gröns... av Sara Bäckmo (inbunden).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Trädgårdshacks : 70 finurliga återbruk som förenklar din odling året om. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kreativ

  Jag är en erfaren trädgårderare men hittade många inspirerande tips ändå. Kul skrivet med mycket engagemang och fina bilder. Bra!

 2. Trädgårdspyssel
  taxfrida , 12 april 2022

  Trevlig layout på boken men allt för enkla och självklara hacks. Mer en nybörjarbok med inbjudande bilder. Rolig gebortbok till person med förstatäppa!

 3. Trädgårdshacks
  Katti, 24 februari 2022

  Boken är bra för nybörjare, jag personligen hittade inga nyheter men det beror mycket på att jag odlat länge och känner till många hacks. Fin bok att ge bort till personer som är i startgroparna att börja odla.

Visa alla 3 recensioner