Tonspel (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2020-11-02
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
195 x 130 x 11 mm
Vikt
189 g
SAB
Hc
ISBN
9789189217584
Tonspel (häftad)

Tonspel

(1 röst)
Häftad Svenska, 2020-11-02
186
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Paulina snubblade rakt in i en tung ridå av rök. Det framkallade ett så kraftigt hostanfall att tårarna strömmade utför kinderna på henne. När hon återhämtat sig upptäckte hon att hon stod i foajén till något som verkade vara en nattklubb. Trängseln var outhärdlig. För att försöka få en överblick av var hon befann sig hävde hon sig upp på tå, men knuffades hit och dit och hade svårt att hålla balansen. Rökslöjorna gled fram och åter över lokalen. Ormade sig runt besökarna som bleknade och försvann i dimmorna, för att en stund senare dyka upp igen.

Paulina är violinist och nybliven medlem i Madam Iris orkester. Hon är vilsen och söker fäste i tillvaron. Livet med orkestern blir en hisnande upptäcktsfärd, genom inre och yttre landskap, som får oväntade, livsavgörande konsekvenser, både för henne och andra medlemmar.

Tonspel är en roman om en kris. Hur gör man det som blivit kluvet helt igen? Måste det gamla dö? Lämna plats för något nytt?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tonspel
  2. +
  3. Mormor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mormor av Maj-Britt Hansson (häftad).

Köp båda 2 för 395 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maj-Britt Niklasson

  • Öppnar alla dörrar : oljemålningar och texter

    Maj-Britt Niklasson

    Luta dig tillbaka och följ med på konstutställning. Från första sidan till den sista bjuds du på målningar och poetiska texter som öppnar dörren till ditt inre landskap. Maj-Britt Niklasson har ett förflutet som musiker. Hon var medlem i folkrockg...