Medan hon dör (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2020-09-18
Förlag
Vulkan
SAB
Hc
ISBN
9789189219267
Medan hon dör (häftad)

Medan hon dör

Häftad Svenska, 2020-09-18
249
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Det är en blodfattig himmel som på eftermiddagen inbjuder till den sista färden. En askgrå molnridå markerar något händelselöst, en slutgiltighet. Som mellan styva bokpärmar lämnarvår lilla skara en kvinna innesluten i sin nu avslutade levnadshistoria. Kistan är täckt av grönska med liljor och nejlikor i orange som likt eldsflammor förebådar den förestående förvandlingen till aska. Hon hade ju älskat orange. Vi sjunger "Härlig är jorden" och organisten fyller det lilla kapellet med "Amazing Grace" åt en handfull defilerande, som honlämnar efter sig."
En mamma dör. Sorg och saknad eller lättnad och befrielse? Vad är man skyldig att tänka och känna? Kandet räcka med försoning?
Medan hon dör skildrar en dotters relation till sin mamma från barn till åldrad kvinna ur ett livslångt barnperspektiv
Didi Örnstedt, f 1949 i Stockholm. Har tidigare utgivit facklitteratur, skrivit artiklar och gjortutställning om barns uppväxtvillkor (fd Riksutställningar). Utgav romanen "Korsettsyndromet", 2011, Vulkan. Yrkeslivet har kretsat kring relationer och kommunikation, som skolledare, pedagog, författare och föreläsare. Numera i egen verksamhet som utbildare och samtalsledare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medan hon dör
  2. +
  3. Korsettsyndromet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Korsettsyndromet av Didi Örnstedt (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Didi Örnstedt

  • Korsettsyndromet

    Didi Örnstedt

    Ottilia Sund går sitt åldrande till mötes med en blandning av uppgivenhet och trots. Oansenlig och självpåtaget utanför odlar hon sina kroppskomplex. Tillvaron blir sig aldrig mera lik när den nya grannen Desirée Olsson flyttar in i huset och stäl...