Inkaportalen: genom tid och rum (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (102.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Nina Söderlund
Utgivningsdatum
2020-09-23
Förlag
Bookea
ISBN
9789189223714
Inkaportalen: genom tid och rum (ljudbok)

Inkaportalen: genom tid och rum Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-09-23

Styckköp

131

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Annika blir uppsagd från sitt jobb som laborant, men ärver strax därpå en lägenhet och en större summa pengar av sin excentriska faster Karin. I en bokhylla hittar Annika en dagbok, en guldmedaljong och ett brev från fastern med en uppmaning att ta sig till Peru för att träffa Miguel, en peruansk guide.

Med dagboken och guldmedaljongen i bagaget beger Annika sig till Peru för att hitta Miguel och besöka de platser som fastern beskriver. Men vem är Miguel egentligen? Och kommer Annika att lyckas med uppmaningen att ta sig genom en tidsportal i Machu Picchu och komma tillbaka till Inkariket?

Denna intressanta roman blandar nutid med fantasyelement och skildrar samtidigt intressanta historiska fakta om inkatraditionen. Författarinnan Britta Hedén är utbildad beteendevetare med ett intresse för forntida kulturer. Efter flera resor till Peru, där hon träffat antropologer samt även Q"eroindianerna, vilka sägs vara bärare av den gamla inkatraditionen, fascinerades hon av den kunskap och naturskönhet hon hade funnit där. Inkaportalen - genom tid och rum är hennes debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Britta Hedén

  • Arktiska portalen : den samiska kraften från norr

    Britta Hedén

    Annika är tillbaka i sin tid efter omvälvande upplevelser i 1500-talets Inkarike. Men den lugna tillvaron i Göteborg bryts plötsligt och hon måste fly. Hon tar sig upp till Nordnorge, där hon genom nya vänner får ta del av den samiska kulturen. På...