Snart dansar du åter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (232.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Helena Zetterman
Utgivningsdatum
2020-10-22
Förlag
Bookea
ISBN
9789189223769
Snart dansar du åter (ljudbok)

Snart dansar du åter Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-10-22

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Maggis dagar som småbarnsförälder fylls av odramatiska vardagsbestyr. Hon tycker sig leva det perfekta familjelivet. Men allt förändras snabbt när en person i hennes närhet dör och en annan skadas allvarligt. Den stillsamma vardagen byts mot en vandring på katastrofens rand. Ingenting går längre att ta för givet. Inte heller kärleken.

Snart dansar du åter är en berättelse om hur ett enda ögonblick kan förändra våra liv, hur det kan påverka oss själva och relationerna, och om att hitta fotfästet igen när allt har rasat. Vad händer med de nära relationerna när det som inte får ske plötsligt slår omkull oss? Hur finner vi fast mark igen?

Snart dansar du åter, som skrevs 2011, är den (helt) fristående fortsättningen på Cecilia Ekhems debutroman Väntrum (2008).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Snart dansar du åter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärd!
    -, 3 mars 2021

    En fin berättelse om hur livet och relationerna påverkas när man plötsligt hamnar i en kris. Karaktärena känns levande och man vill verkligen veta hur det ska gå för dem.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cecilia Ekhem