Tjuvar i huset (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (31.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Krönikan om Hyboria (del 4)
Inläsare
Magnus Tyrgrim
Utgivningsdatum
2020-08-20
Förlag
Yabot AB
Översättare
Mats Ingelborn
ISBN
9789189225039

Tjuvar i huset Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-08-20

Styckköp

39
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Nabonidus, den röde prästen, var den som egentligen styrde staden. På en av hovets fester la han hövligt sin hand på den unge aristokraten Murilos arm. Murilo mötte prästens gåtfulla blick och undrade tyst vad som var hans hemlighet. Inga ord uttalades och Nabonidus bugade lätt och räckte över en liten guldask. Den unge adelsmannen visste att Nabonidus inte gjorde något utan anledning, hur märkligt det än syntes vara. Vid första bästa tillfälle ursäktade han sig för hovet och återvände till sin kammare. Han öppnade asken försiktigt och såg ett mänskligt öra. Ett märkligt ärr över det gjorde att han omedelbart visste vem det kom från och svetten trängde fram i hans nacke. Nu visste han vad den röde prästens gåtfulla blick hade betytt.
* * *
Robert E Howard började i slutet av 1920-talet blanda fantasy, skräck och mytologi med action. romans, svärdsstrider och magi - det som senare kom att bli fantasy-genren "sword and sorcery". Howard skrev totalt cirka tjugo berättelser om Conan. Dessa publiceras nu i Krönikan om Hyboria.
* * *
Detta är den fjärde av berättelserna om Conan (enligt Dale Rippkes kronologi) första gången publicerad 1934 i tidningen Weird Tales.
* * *
Musik av David Fesliyan (www.fesliyanstudios.com)
Ljudeffekter från Freesound.org av draftcraft, cinevid, inspectorj, worthahep88, vedas, bulbastre, jackjames-tomknevitt
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robert E Howard