Finns det lust, finns det hopp (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
50
Utgivningsdatum
2021-06-28
Förlag
Yabot AB
ISBN
9789189225398
Finns det lust, finns det hopp (e-bok)

Finns det lust, finns det hopp E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-06-28

Styckköp

31

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Älskling. Jag var tvungen att åka till fabriken i Eskilstuna. Kommer hem imorgon. Hoppas att du haft en bra kväll. Jag vill höra allt sen. Älskar dig. Peter"

Han är så gammaldags, en handskriven lapp. Han hade ju kunnat skicka ett sms eller ringa. Trots att han är ingenjör, tekniker och en oerhört framgångsrik entreprenör var han fortfarande bara en blyg och gammaldags liten pojke. Sedan Peters företag blivit börsintroducerat hade han jobbat mer än någonsin.

Själv var jag nöjd med att vara ett attraktivt bihang. Jag hade inga ambitioner till rikedomar och framgång.

Jag drog av den knälånga svarta kjolen, satte mig på sängen och knäppte långsamt upp blusen. Min kropp avspeglades i den stora spegeln. De fasta välformade brösten med små vårtgårdar där bröstvårtorna just nu pekade rakt ut. Midjan var smal där den svarta höfthållaren i spets satt, magen var platt och höfterna runda. Benen var hyfsat välsvarvade och de tunna nylonstrumporna med söm fick dem att se fantastiska ut, speciellt när jag tryckt ner mina små fötter i ett par högklackade pumps.

Mina tankar gick till kvällen som just passerat, jag föll bakåt på sängen, sparkade av mig skorna, särade på benen och lät handen leta sig ner till mina välansade mörka lockar. Jag ville berätta allt för Peter.

* * *

Linda jobbar i en exklusiv butik för underkläder och sexleksaker där kunderna är både oblyga och underhållande. Hennes man, Peter, älskar att höra hennes berättelser om kunder och de erotiska situationer som hon hittar på, men är allt verkligen bara påhittat?

* * *

Sonya Muño skriver sensuell erotik och har tidigare utkommit med "Den vackra och underbara Carmens amorösa liv" 2019 och "SEX rum och kök" 2020.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Finns det lust, finns det hopp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hetta och lust

    En underbar liten novell som plockar fram lust, njutning och inte bara av köttslig lust om man säger så.
    Vill man ha lite krydda av allt från högklackat till härliga scener där allt är tillåtet, då har du den perfekta novellen framför dig. Som författarens övriga alster är den mycket välskriven och osar hetta och lust.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sonya Muño