Finns det lust, finns det hopp (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
50
Utgivningsdatum
2021-06-27
Förlag
Yabot
ISBN
9789189225398
Finns det lust, finns det hopp (e-bok)

Finns det lust, finns det hopp (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-06-27
28
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
?Älskling. Jag var tvungen att åka till fabriken i Eskilstuna. Kommer hem imorgon. Hoppas att du haft en bra kväll. Jag vill höra allt sen. Älskar dig. Peter?
Han är så gammaldags, en handskriven lapp. Han hade ju kunnat skicka ett sms eller ringa. Trots att han är ingenjör, tekniker och en oerhört framgångsrik entreprenör var han fortfarande bara en blyg och gammaldags liten pojke. Sedan Peters företag blivit börsintroducerat hade han jobbat mer än någonsin. Nya försäljningskontor över hela världen och fabriker i både Sverige, USA och Asien.
Själv var jag nöjd med att vara ett attraktivt bihang. Jag hade inga ambitioner till rikedomar och framgång.
Jag drog av den knälånga svarta kjolen, satte mig på sängen och knäppte långsamt upp blusen. Min kropp avspeglades i den stora spegeln. De fasta välformade brösten med små vårtgårdar där bröstvårtorna just nu pekade rakt ut. Midjan var smal där den svarta höfthållaren i spets satt, magen var platt och höfterna runda. Benen var hyfsat välsvarvade och de tunna nylonstrumporna med söm fick dem att se fantastiska ut, speciellt när jag tryckt ner mina små fötter i ett par högklackade pumps.
Mina tankar gick till kvällen som just passerat, jag föll bakåt på sängen, sparkade av mig skorna, särade på benen och lät handen leta sig ner till mina välansade mörka lockar. Jag ville berätta allt för Peter.
* * *
Linda jobbar i en exklusiv butik för underkläder och sexleksaker där kunderna är både oblyga och underhållande. Hennes man, Peter, älskar att höra hennes berättelser om kunder och de erotiska situationer som hon hittar på, men är allt verkligen bara påhittat?
* * *
Sonya Muño skriver sensuell erotik och har tidigare utkommit med "Den vackra och underbara Carmens amorösa liv" 2019 och "SEX rum och kök" 2020.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Finns det lust, finns det hopp. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hetta och lust

  En underbar liten novell som plockar fram lust, njutning och inte bara av köttslig lust om man säger så.
  Vill man ha lite krydda av allt från högklackat till härliga scener där allt är tillåtet, då har du den perfekta novellen framför dig. Som författarens övriga alster är den mycket välskriven och osar hetta och lust.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Muño Sonya

 • Den vackra och underbara Carmens amorösa liv

  Muño Sonya

  Laura kysste min hals och rörde sina läppar neråt för att strax därefter suga tag i min ena bröstvårta. Jag krökte ryggen och bet ihop tänderna för att inte skrika rakt ut. Hennes varma hand letade sig sakta uppför insidan av mitt lår. Jag ville h...

 • SEX rum och kök

  Muño Sonya

  Den vita skinnsoffan gnisslade lite när mina handrörelser ökade i intensitet. Jag tänkte på hur John brukade slicka mig, hans rufsiga svarta hår mellan mina ben. Jag stack in ett finger och drog sakta ut det. Med det naturliga glidmedlet kom jag s...