Hon förtjänade inte leva (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (53.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ludvig Bleck (del 1)
Inläsare
Magnus Tyrgrim
Utgivningsdatum
2022-06-10
Förlag
Yabot AB
ISBN
9789189225459

Hon förtjänade inte leva Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-06-10

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den framstående familjen Creutz står inför ännu en förlovningsmiddag. Förra gången blev familjen en medlem mindre när Ebba sköts inför alla gäster. Mordgåtan har ännu inte lösts av polisen, det finns inga misstänkta och mysteriet blev bara tätare när det visade sig att hon skjutits av en silverkula. Tidningarna spekulerade i om hon var en vampyr som måste undanröjas.

Hemkommen från hemligt uppdrag ramlar Ludvig Bleck rakt in i denna historia som han mest av allt vill slippa. Han har nämligen sin egen historia med den blivande bruden, en historia han inte vill gräva i.

* * *

Ludvig Bleck kallar sig kommersiell rådgivare i ett Stockholm som aldrig funnits. Hans intelligenta och vackra assistent Jenny Fager står inte utan krav vid hans sida i vått och torrt.

* * *

John Miller tecknar ett Stockholm-noir efter mallarna från fyrtio- och femtiotalets deckare i New York och Chicago. Här bjuder de rika och mäktiga på eleganta middagar, kvinnorna är lika vackra som dödliga och polisen drar en ojämn kamp mot brottslingarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av John Miller