Ciderboken - tillverka cider hemma (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (19.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-06-26
Förlag
Stevali
ISBN
9789189228030

Ciderboken - tillverka cider hemma E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2020-06-26
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Världens bästa bok!

Nu är det dags att lära dig att göra cider! Denna fermenterade äppel- och/eller pärondryck som har sina rötter i romarriket är i dag mest populär i England, Frankrike, Spanien, USA och Sverige. I boken beskrivs hur du enkelt kan tillverka cider hemma i ditt eget kök eller ute i trädgården och samtidigt ta till vara på dina äpplen. Men du behöver inte ha egna äppelträd för att göra cider. Det går även bra att köpa färdig must från många av musterierna i Sverige och en lista på dessa hittar du givetvis i boken.

Ciderboken innehåller både ett avsnitt för nybörjare och ett för dem som vill dyka ner på djupet direkt, beroende på hur bevandrad du är. Dessutom har vi plockat med ett gäng recept på bland annat turbocider, torrhumlad cider, iscider och graf.

Lycka till, cidermakare!

Gourmand Awards har utsett denna bok till "Best in the World" i kategorin "Drink special Awards", i och med detta kommer den att hedras på finalen i Gourmand Cookbook Awards våren 2020.

Peter M Eronson är bosatt i Göteborg och Ambjörnarp. Han har varit aktiv hembryggare sedan 2007 och bryggt över 250 brygder hemma i sitt eget kök. Han har skrivit 9 böcker om öl och hembryggning. Bland annat Ölbryggarboken brygg ditt öl hemma, Brygga stiltypiskt (med Magnus Vasilis) och Beer, Brewing & Bastards Herman Hednings brutalkompletta seriebibel om öl (med Jonas Darnell). Tillsammans har de sålt över 100 000 exemplar. Läs mer om hembryggning och öl på hans hemsida www.eronson.com
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ciderboken - tillverka cider hemma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Cider å bilder
    Steffe, 14 oktober 2020

    För mycket fina bilder till ingen nytta!!
    Ex: Äpplen, flaskor och vackra glas!!!
    Annars bra bok för nybörjare och rutinerade bryggare!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna