De bästa spelen med papper och penna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
81
Utgivningsdatum
2021-09-09
Förlag
Stevali Fakta
Dimensioner
172 x 171 x 12 mm
Vikt
266 g
SAB
Rd
ISBN
9789189228290

De bästa spelen med papper och penna

Inbunden,  Svenska, 2021-09-09
99
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Över 40 olika underhållande och strategiska spel!

Oavsett om du letar efter en vass och kreativ utmaning för dig och bästa vännen, ett lättsamt och snabbspelat tidsfördriv på semestern, ett sätt att roa gästerna med på partyt, eller något att hålla barnen sysselsatta med på tågresan eller på badstranden, så hittar du det här. Och bäst av allt utrustningen är nästan gratis!

Här finns förstås klassiker som sänka skepp, luffarschack och hänga gubbe, men framförallt ett stort antal nytänkande och kluriga spel med papper och penna som du aldrig har sett innan: kamikaze, jotto, ubåtsjakt, target, squeeze, fyrdimensionellt tripp-trapp-trull, sprouts, morpion, pappersboxning, intercity, svarta hålet, konflikt, ordkedjor, sifferhopp, formel 1 och många, många andra med! Spel som alla är enkla till sina regler, men oftast kräver smart tänkande och ibland även manuell skicklighet.

Dan Glimne är en av Sveriges främsta experter på spel och hasard, har skrivit fler än två dussin böcker i ämnet samt uppfunnit över hundra olika sällskapsspel, har två gånger om vunnit utmärkelsen Guldtärningen, och har tilldelats staden Barcelonas kulturpris DAU Premi Especial.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. De bästa spelen med papper och penna
  2. +
  3. De bästa  tärningsspelen

De som köpt den här boken har ofta också köpt De bästa tärningsspelen av Dan Glimne (inbunden).

Köp båda 2 för 203 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »