Vart tar tiden vägen? : boken om systemstöd för arbetstid (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2021-08-20
Förlag
Vulkan
SAB
Qb
ISBN
9789189231306
Vart tar tiden vägen? : boken om systemstöd för arbetstid (häftad)

Vart tar tiden vägen? : boken om systemstöd för arbetstid

Häftad Svenska, 2021-08-20
390
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Året 1999 köpte Ford upp företaget Volvo Cars. Det innebar en skilsmässa från AB Volvo som medförde att Volvo Cars måste se över hela sin systemvärld. Ett av områdena var tidsystem. Konsult och projektledare för införandet kom från PWC och var Roger Lötell. Tidsystemet upphandlades av TietoEnator via underleverantören EuroTime. På EuroTime fanns vid det tillfället konsulten Anna Westerlind som fick uppdrag i samma projekt. Det tog inte lång stund innan Roger och Anna fick ett förtroende för varandra i sin delade syn på tidsystem och implementationer.
Under åren som följde mötte Rogers och Annas vägar i flera olika projekt. Roger i konsultrollen från beställaren och Anna i konsultrollen från leverantören. Respekten för varandra växte och det var alltid med glädje som nya gemensamma uppdrag genomfördes.
Kunskapen om systemstöd för tidsystem har växt fram genom Rogers projekt hos olika kunder och genom Annas projekt på leverantörssidan. Båda författarna har blivit betraktade som experter inom sina kunskapsområden för tidsystem. Båda författarna har varit undrande till avsaknaden av kunskap och facklitteratur inom området.
2018 föddes idén om att samla kunskap och gemensamma erfarenheter i en egen bok. Boken håller du nu i din hand. Målet med boken är att förmedla författarnas kunskaper som växt fram under åren. Det ska inte krävas alla deras år av erfarenheter för att förstå vilka funktioner ett bra system för arbetstid ska ge en verksamhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vart tar tiden vägen? : boken om systemstöd för arbetstid
  2. +
  3. Human resource development : att utveckla individer, grupper och organisationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Human resource development : att utveckla indiv... av Peter Nilsson, Andreas Wallo, Dan Rönnqvist, Bo Davidson (häftad).

Köp båda 2 för 816 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »