Den ädla konsten att balansera livet - med bruten nacke (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2020-12-22
Förlag
Vulkan
SAB
Lz Muhonen, Nina
ISBN
9789189231337
Den ädla konsten att balansera livet - med bruten nacke (inbunden)

Den ädla konsten att balansera livet - med bruten nacke

Inbunden Svenska, 2020-12-22
239
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den ädla konsten i att balansera livet handlar om att klara av att få vardagen och livet att fungera trots motstånd och svårigheter. Att leva med bruten nacke, respirator dygnet runt och dubbel personlig assistans kräver en hel del strategier. Jag får ofta kommentarer om att jag är stark. Många undrar också över hur jag orkar. Det ska jag svara på i denna bok.
Jag vill dela med mig av mina tillvägagångssätt. De allra flesta människor möter svårigheter någon gång under sin livstid. Min tanke med denna bok är att förklara hur jag går till väga. Du kommer att få läsa om vilka tekniker jag använder och vad som kan hjälpa i både medgång som motgång.
Min förhoppning är att Du ska kunna använda några eller fler av mina tekniker och tankar för att underlätta Ditt liv.
Den ädla konsten i att balansera livet är en viktig dokumentation om att hantera livet i svåra livslägen och om vägen till ett värdefullt liv. Men främst är boken en rörande livsberättelse om kampen för att överleva en livskatastrof och om att LEVA LIVET.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den ädla konsten att balansera livet - med bruten nacke
 2. +
 3. Coaching med tema KBT : en handbok och självhjälpsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Coaching med tema KBT : en handbok och självhjä... av Åsa Palmkron Ragnar, Lena Brandt Persson (häftad).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nina Muhonen

 • Den ädla konsten att balansera livet

  Nina Muhonen

  Den ädla konsten i att balansera livet handlar om att klara av att få vardagen och livet att fungera trots motstånd och svårigheter. Att leva med bruten nacke, respirator dygnet runt och dubbel personlig assistans kräver en hel del strategier. Jag...

 • Den ädla konsten att balansera livet

  Nina Muhonen

  Hur klarar man vardagen och får livet att fungera trots motstånd och svårigheter? Författaren, Nina Muhonen, lever med bruten nacke, respirator dygnet runt och dubbel personlig assistans. Att klara av svårigheter och ta fram strategier för att öve...