Hur mycket pengar behöver man egentligen? : hitta vägen till ett rikare och friare liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2021-01-29
Förlag
Vulkan
SAB
Qci
ISBN
9789189231535
Hur mycket pengar behöver man egentligen? : hitta vägen till ett rikare och friare liv (häftad)

Hur mycket pengar behöver man egentligen? : hitta vägen till ett rikare och friare liv

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-01-29
234
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Undrar du hur mycket pengar du behöver för att leva ett bra liv? Är det möjligt att spara ihop pengar som gör att du kan leva ditt drömliv? Ja det går! I den här boken får du tips och råd hur du på ett enkelt sätt tar tag i din privatekonomi för att sedan börja jobba mot dina drömmar. Med en pengamaskin kan du skapa frihet i livet, styra över din tid och göra mer av det du gillar. Det bästa av allt är att alla kan göra det, det är inte svårt.
I boken får du även ta del av intervjuer med både finansprofiler och de som blivit ekonomiskt oberoende genom sparande. Efter att du läst den här boken börjar ditt nya liv, ett rikare och friare liv.

Eric Skopal är ingenjören som alltid brunnit för privatekonomi. Han driver bloggen www.bliekonomisktoberoende.se och jobbar som privatekonomicoach. Han har medverkat i TV, radio och tidningar som expert inom sparande och livsstilsfrågor. Nu delar han med sig hur du kan ta tag i din privatekonomi och nå dina drömmar!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hur mycket pengar behöver man egentligen? : hitta vägen till ett rikare och friare liv
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 463 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hur mycket pengar behöver man egentligen? : hitta vägen till ett rikare och friare liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra sammanfattning
  Sparkraft, 23 juli 2021

  Det finns inte många böcker på ämnet ekonomiskt oberoende på Svenska. Denna sammanfattar på bra sätt huvuddragen i vad som krävs för att bli och förbli ekonomiskt oberoende.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eric Skopal

 • Hur mycket pengar behöver man egentligen?

  Eric Skopal

  Undrar du hur mycket pengar du behöver för att leva ett bra liv? Är det möjligt att spara ihop pengar som gör att du kan leva ditt drömliv? Ja det går! I den här boken får du tips och råd hur du på ett enkelt sätt tar tag i din privatekonomi för a...