Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
407
Utgivningsdatum
2022-01-18
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Mormor
Medarbetare
Olsson, Håkan (red.) / Olsson, Håkan (form)
Dimensioner
200 x 138 x 28 mm
Vikt
513 g
SAB
Hc
ISBN
9789189245105

Vitare än vatten

Häftad,  Svenska, 2022-01-18
244
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
På Sydgeorgien en i princip obefolkad ö i södra Atlanten vaknar en man upp liggande i snön och utan att veta vare sig var han befinner sig eller hur han hamnat där.

Samtidigt, hundratals mil därifrån, i Dorotea i södra Lappland, kommer en boende från ortens flyktingförläggning till hälsocentralen med misstänkta symptom på posttraumatisk stress. När AT-läkare Angelica Storm undersöker honom närmare gör hon en överraskande upptäckt som tillsammans med hans mutistiska symptom och oklara bakgrund får henne att forska vidare kring hans öde. Det uppdagas att den förmodat syriske flyktingen i själva verket är egyptisk biolog och att han tillsammans med sina två forskarkollegor, hos en art avlägsna flytt fåglar kommit en viktig nyckel till bekämpandet av antibiotikaresistens hos bakterier på spåren.

Men någonstans på vägen tar utvecklingen en oväntad vändning. Tillsammans med sambon Oscar och kollegan Olof, dras Angelica i sitt sökande efter svar in i ett drama som kommer att spänna över tre världsdelar.

Vitare än vatten tar sitt avstamp i en av vår samtids allvarligaste och mest oroande globala hotbilder; en eskalerande antibiotikaresistens hos en växande andel potentiellt dödliga bakterier mikroorganismer som det utan verksamma antibiotika inte finns någon bot mot.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vitare än vatten
  2. +
  3. Än klämtar klockan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Än klämtar klockan av Susanne Fellbrink (pocket).

Köp båda 2 för 333 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Falk