Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-01-08
Förlag
Bokförlaget Mormor
ISBN
9789189245167
Hör inte allting ihop ändå? (e-bok)

Hör inte allting ihop ändå? (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-01-08

Styckköp

131

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Samhället öppnar upp för en annan tid och Markus Hansson får äntligen gå från bygdens industri.
Men dagdrömmandet och den uteblivna lönen leder till att han måste flytta in i sitt gamla pojkrum igen. Där ser Markus åtminstone till att städa sin fars dator. Han defragmenterar hård-disken. Allt har en exakt ordning, en speciell plats där datan gör mest nytta.
Men var i livet finns Markus plats? Han tvingas ut i arbete genom åtgärder och hemtjänstvikariat. Han kritar öl hos Mohsen, som driver byns pizze-ria. Där möter han högskoleelever med en annorlunda syn på livet och han förälskar sig i Hannah från Göteborg.
Genom hemtjänstvikariatet träffar han människor som också de står utanför och tvingas gå genom förödmjukelser och själslig död. Människor som Östen, den gamle författaren som inte längre får något av det han skriver utgivet. Kan litteraturen och skrivandet bli till en sorts verklighetens defragmentering?

Hör inte allting ihop ändå? är en roman om förnedring, kärlek och spel och om att få fragment på exakt rätt plats. Det är en roman om att vara ung i en norrländsk bruksort med små möjligheter och om att finna modet till att se att vägen där-ifrån också leder hem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robert Jonsson