Substansen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (347.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anders Jacob
Utgivningsdatum
2020-10-15
Förlag
Bookea
ISBN
9789189247123
Substansen (ljudbok)

Substansen Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-10-15

Styckköp

131

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
August Steinhuber, framstående jurist och samhällskämpe, har äntligen nått slutskedet i framställandet av det som skall komma att bli hans livsverk. Han är medveten om att hans uppfinning är farlig, och det är därför av största vikt att allmänheten inte får kännedom om den. Att hemlighålla den visar sig dock bli svårt då Steinhubers ständigt återkommande förföljare vägrar lämna honom ifred.

Radek Djidic är en av dem, en före detta kriminell som numera arbetar åt den hårdföre Wolfgang Aigner på den tyska säkerhetspolisens anti-terroravdelning. Han följer Herr Steinhuber tätt, och det han får se upprör och förvirrar honom. Samtidigt befinner sig Jacob Lagerlöf mitt i ett pågående krig. Granaterna slår ned runt omkring honom, men trots att han avancerar allt längre in på fiendemark lyckas han knappt finna några fiender.

Substansen är en högoktanig spänningsroman som växelvis kretsar kring fyra huvudkaraktärer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Niclas Kristoferson

  • Med lykta efter lycka

    Niclas Kristoferson

    John har fått nog av den slentrianmässiga vardagen, arbetet på posten, Göteborg och likformigheten som kommit att prägla hans tillvaro. På chans flyttar han ned till Berlin för att börja arbeta som skribent på det nystartade veckomagasinet DE Obsc...