Amnestin (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
David Karlén (del 7)
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2020-10-28
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Landby, Mikael (form)
SAB
Hc
ISBN
9789189261037
Amnestin (häftad)

Amnestin

Häftad,  Svenska, 2020-10-28
219
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Amnestin Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
David Karlén har till slut sagt upp sig från Säpo. Han är inställd på en ny bana, som psykolog, och ett nytt liv, som make och pappa. Det är dags att lägga undan den gamla polisidentiteten och ta ut en ny riktning i livet. Han skriver in sig på psykologlinjen på Stockholms universitet. Knappt har han tänkt tanken förrän nya problem uppstår. En av hans kurskamrater på universitetet introducerar honom till, den för David hitintills okända, finansindustrin. Allt kretsar runt fonden Vallmo och dess förmögna grundare. Vallmo tjänar svindlande summor på att förvalta pensionskapital och ledningen planerar för börsintroduktion. David dras in i ett spel med höga insatser och risker han inte kan överblicka. Parallellt med detta tornar ytterligare ett drama upp sig i hans omedelbara närhet. En kontakt från det förflutna ber honom att infiltrera ett nätverk av sofistikerade kriminella som inte skyr några medel för att berika sig. Det ser ut att finnas en koppling till Davids nya umgänge från universitet och fonden Vallmo.

Dessutom kommer den ryska mordmaskinen FSB allt närmre. Allt det som David trodde att han nu lagt bakom sig är på väg tillbaka i hans liv. Med dödlig kraft. Det är som om det kaos han försökte undfly söker upp honom på nytt. Eller är det han själv som söker det?

Karl Eidem är författare och finansiell analytiker. Han har skrivit ett flertal framgångsrika och fängslande böcker om David Karlén, detta är den första som utspelar sig i den finansiella industrin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Amnestin
  2. +
  3. Vädermannen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vädermannen av Karl Eidem (häftad).

Köp båda 2 för 381 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karl Eidem