Konsten att kommunicera på distans (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Skapa engagemang digitalt
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2021-10-12
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
11 x 207 x 140 mm
Vikt
360 g
SAB
Qbab
ISBN
9789189261563

Konsten att kommunicera på distans

(4 röster)  |   Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-10-12
207
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jag är helt blown away! Den mest uppskattade och värdeskapande boken alla kategorier i det här ämnet!" Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef Skogssällskapet

"Kärnfullt innehåll, bra erfarenhetsbaserat och många bra exempel. Största utmaningen är att få de som behöver detta som mest att läsa boken." Lars-Åke Loveten, konsultchef Flexite

"Strukturerat, tydligt, trevligt, glatt. Rent ut sagt... en superbra bok som skapar trygghet hur du lyckas digitalt." Lena Grönqvist, utbildare i ledarskap

Hur kan du skapa energi och engagemang digitalt?

Allt handlar om vikten av att planera, engagera och kvittera. På många sätt gäller det även de fysiska mötena, men all kommunikation ställer större krav i det digitala formatet då nyanser försvinner och budskap lätt bleknar. Visst kan det kännas frustrerande att agera på distans, men det digitala är här för att stanna. Allt fler möten är hybrida, där några mötesdeltagare är med fysiskt och några är med digitalt - vilka krav ställer det på dig och din organisation?

Skapa engagemang digitalt - Konsten att kommunicera på distans ger dig tips på hur du kan skapa den energi och det engagemang som så många saknar i det digitala. Boken ger dig kontroll och säkerhet, så att ditt sätt att kommunicera digitalt verkligen når fram och uppfattas på det sätt du vill. När du vet hur du ska strukturera dina möten, känner trygghet med budskapet och hur du ska framföra det, då kommer du lyckas nå genom skärmen - varje gång.

Anna Bellman är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, föreläsare och utbildare inom kommunikation och ledarskap. Hon brinner för effektiva möten som ger mer och når fram, oavsett om de sker fysiskt eller digitalt. Hennes mål är att befria människor från onödig kommunikationsångest och med denna bok vill hon ge verktyg i hur vi kan komma varandra nära på distans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att kommunicera på distans
 2. +
 3. Kapitalismens slut : myten om grön tillväxt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kapitalismens slut : myten om grön tillväxt av Ulrike Herrmann (inbunden).

Köp båda 2 för 406 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Konsten att kommunicera på distans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket läsvärd!
  Bengt, 23 november 2021

  Bra bok med råd om hur jag kan göra mina digitala möten bättre samt hur hybridmöten ska bli bra.
  Så läs den!

 2. Mycket läsvärd!
  Lars-Åke Lovetén, 28 oktober 2021

  Kärnfullt innehåll, bra erfarenhetsbaserat och många bra exempel. Största utmaningen är att få de som behöver detta som mest att läsa boken.

 3. Så rätt!
  Sune, 14 oktober 2021

  Smart bok med kloka råd om hur mina digitala möten, och även mina hybridmöten bara blir så mycket bättre. Läs den!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Bellman