Skapa engagemang digitalt : konsten att kommunicera på distans (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-10-12
Förlag
Lava Förlag
SAB
Qbab
ISBN
9789189261563
Skapa engagemang digitalt : konsten att kommunicera på distans (häftad)

Skapa engagemang digitalt : konsten att kommunicera på distans

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2021-10-12
209
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jag är helt blown away! Den mest uppskattade och värdeskapande boken alla kategorier i det här ämnet!" Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef Skogssällskapet

"Kärnfullt innehåll, bra erfarenhetsbaserat och många bra exempel. Största utmaningen är att få de som behöver detta som mest att läsa boken." Lars-Åke Loveten, konsultchef Flexite

"Strukturerat, tydligt, trevligt, glatt. Rent ut sagt... en superbra bok som skapar trygghet hur du lyckas digitalt." Lena Grönqvist, utbildare i ledarskap

Hur kan du skapa energi och engagemang digitalt?

Allt handlar om vikten av att planera, engagera och kvittera. På många sätt gäller det även de fysiska mötena, men all kommunikation ställer större krav i det digitala formatet då nyanser försvinner och budskap lätt bleknar. Visst kan det kännas frustrerande att agera på distans, men det digitala är här för att stanna. Allt fler möten är hybrida, där några mötesdeltagare är med fysiskt och några är med digitalt - vilka krav ställer det på dig och din organisation?

Skapa engagemang digitalt - Konsten att kommunicera på distans ger dig tips på hur du kan skapa den energi och det engagemang som så många saknar i det digitala. Boken ger dig kontroll och säkerhet, så att ditt sätt att kommunicera digitalt verkligen når fram och uppfattas på det sätt du vill. När du vet hur du ska strukturera dina möten, känner trygghet med budskapet och hur du ska framföra det, då kommer du lyckas nå genom skärmen - varje gång.

Anna Bellman är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, föreläsare och utbildare inom kommunikation och ledarskap. Hon brinner för effektiva möten som ger mer och når fram, oavsett om de sker fysiskt eller digitalt. Hennes mål är att befria människor från onödig kommunikationsångest och med denna bok vill hon ge verktyg i hur vi kan komma varandra nära på distans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skapa engagemang digitalt : konsten att kommunicera på distans
 2. +
 3. Dumhetsparadoxen : den funktionella dumhetens fördelar och fallgropar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dumhetsparadoxen : den funktionella dumhetens f... av Mats Alvesson, André Spicer (pocket).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Skapa engagemang digitalt : konsten att kommunicera på distans. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket läsvärd!
  Bengt, 23 november 2021

  Bra bok med råd om hur jag kan göra mina digitala möten bättre samt hur hybridmöten ska bli bra.
  Så läs den!

 2. Mycket läsvärd!
  Lars-Åke Lovetén, 28 oktober 2021

  Kärnfullt innehåll, bra erfarenhetsbaserat och många bra exempel. Största utmaningen är att få de som behöver detta som mest att läsa boken.

 3. Så rätt!
  Sune, 14 oktober 2021

  Smart bok med kloka råd om hur mina digitala möten, och även mina hybridmöten bara blir så mycket bättre. Läs den!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Bellman