Syftesdriven : du har något att ge (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2021-08-05
Förlag
Lava Förlag
SAB
Dokb
ISBN
9789189261631
Syftesdriven : du har något att ge (häftad)

Syftesdriven : du har något att ge

(1 röst)
Häftad Svenska, 2021-08-05
243
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Känner du att du vill göra något mer med ditt liv, men du vet inte vad? Har du en känsla av att stå och trampa? Fantiserar du ofta om att livet vore annorlunda? Känner du att du har mer att ge utan att få utlopp för det?
Denna självhjälpsbok motiverar och inspirerar sina läsare till att finna sitt syfte. Med lättbegripliga verktyg som läsaren kan utgå från ger boken en stabil grund att stå på för självförverkligande. Den beskriver författarens erfarenheter och tankar samtidigt som den förlitar sig på läsarens förmåga att praktisera. "Syftesdriven" är en bok om att hitta sitt driv och en riktning att arbeta mot. Den blandar teorier från modern psykologi och mindfulness till affärslitteratur och antik kinesisk filosofi för att samla handfasta verktyg och givande tankemönster. Det handlar om att våga ställa frågan "Vem är jag?" och vara öppen för svaret.
Författaren Love Nicklasson är en Category Manager inom dagligvarubranschen som gått ett tvåårigt coachprogram och i dag leder gruppsamtal i syfte att hjälpa andra. Boken har vuxit fram genom författarens önskan om att finna balans och mening med sitt liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Syftesdriven : du har något att ge
 2. +
 3. Andetaget, livet, evigheten: vägledning i varje ögonblick

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andetaget, livet, evigheten: vägledning i varje... av Sofia Sivertsdotter (häftad).

Köp båda 2 för 443 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Love Nicklasson

 • Leva centrerad

  Love Nicklasson

  Sugs du upp av virvelvinden ibland? Av kaoset, stressen, pressen och behoven? Flyger livet runt, upp och i väg med dig? Välkommen in i klubben. Men vad innebär det att nå virvelns mitt? Det stilla centret? Tystnaden och lugnet? Friden mitt i storm...

 • Syftesdriven

  Love Nicklasson

  Känner du att du vill göra något mer med ditt liv, men du vet inte vad? Har du en känsla av att stå och trampa? Fantiserar du ofta om ifall livet vore annorlunda? Känner du att du har mer att ge utan att få utlopp för det? Denna självhjälpsbok mot...