Vill du sova bättre? (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2021-07-13
Förlag
Lava Förlag
ISBN
9789189261686
Vill du sova bättre? (häftad)

Vill du sova bättre?

Häftad Svenska, 2021-07-13
182
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Har du kämpat länge med envisa sömnproblem? Känner du dig trött, uppgiven och maktlös? Misströsta inte och ge inte upp, för du har lösningen framför dig!

I denna bok får du en konkret handlingsplan för bättre sömn, en handlingsplan som bygger på författarens egna erfarenheter av mycket svåra sömnproblem. Under flera års tid tillägnade sig Helena kunskap om sömn - och slutligen, med stöd av en skicklig sömnspecialist, kom den goda sömnen tillbaka för att stanna. Genom att följa de lättförståeliga och pedagogiskt förklarade instruktionerna i denna välskrivna bok om sömnproblem kan också du bli kvitt dina besvär.

Helena Linnerborg är personlig mental tränare, coach och mindfulnessinstruktör. Hon är verksam i Malmö i eget företag med klientmottagning. Sömnproblem (insomni) har blivit en viktig och framgångsrik del i arbetet. Stress, kris och personlig utveckling är också viktiga områden. Helena har även en skönlitterär ambition.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vill du sova bättre?
  2. +
  3. Rättsfallsanalys för icke-jurister : analys, metod, beslut

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rättsfallsanalys för icke-jurister : analys, me... av Lupita Svensson (häftad).

Köp båda 2 för 552 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »