Bli en framgångsrik investerare (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2021-12-01
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Landby, Mikael (form)
SAB
Qci
ISBN
9789189261914
Bli en framgångsrik investerare (häftad)

Bli en framgångsrik investerare

Häftad,  Svenska, 2021-12-01
239

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I "Bli en framgångsrik investerare" så bjuds du in till investerarnas värld. En värld som kommer att hjälpa dig på din väg till att bli miljonär. Du kommer att lära dig om konceptet aktier. Bland annat om vad en aktie är, vad avkastning och direktavkastning är för något. Du kommer även att lära dig om olika metoder och olika investeringsfilosofier från några utav världens framgångsrikaste investerare. I boken erbjuds du en förfinad och vidareutvecklad investeringsfilosofi som är baserad på världskända investerare bland annat Warren Buffett, Peter Lynch och Philip A. Fisher.

Du lär dig grundläggande nyckeltal som är högst intressanta vid beaktandet utav en eventuell investering i ett företag som verkar intressant. Du lär dig också hur du räknar hem investeringen och om det är en bra investering.

Lär dig att räkna på framtida avkastningar och hur dessa ökar övertid eller inte. Du kommer också lära dig om konceptet vallgravar i företag, vad det är och dessutom hur man hittar dessa i olika industrier.

I "Bli en framgångsrik investerare" erbjuds du en enklare form utav börspsykologi, vad du ska akta dig för, de vanligaste fallgroparna och hur ränta på ränta effekten kan göra dig till en miljonär över tid. Du kommer också att lära dig om hur våghalsig och dumdristig börsmarknaden kan vara och varför du behöver vara på din vakt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bli en framgångsrik investerare
  2. +
  3. Investera med rätt fokus : 15 råd som tar dig till nästa nivå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Investera med rätt fokus : 15 råd som tar dig t... av Magnus Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »