Den frusne mannen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
361
Utgivningsdatum
2022-03-10
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
SAB
Hc
ISBN
9789189261976

Den frusne mannen

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-03-10
214
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hur hänger ett terrorattentat ihop med Himalaya och ett äktenskap på upphällningen? När advokaten Harald oväntat får chansen att leda ett projekt i Kashmir, Indien, kan han inte tacka nej. Hans äktenskap håller på att haverera och han har börjat önska sig mer av livet än en relation som skaver. Men projektet leder till ett större äventyr än han väntat sig. Det blir en dramatisk resa som ställer krav på honom som man och människa. Han får hjälp av den lokala kontaktpersonen, Miss Eva Gelanijh, men kan han verkligen lita på henne?

Den bäste vännen Erik anser att Haralds fru, Louise, behandlar sin man likt en överambitiös arborist. Vännen blir ett viktigt stöd när äventyren vid Himalayas fot förföljer Harald tillbaka till Stockholm, där han på nära håll blir indragen i ett terrorattentat.

"Den frusne mannen" är en spänningsroman om faran med livet och glädjen i kärlek. Vi får ta del av Haralds sökande efter ett liv som känns äkta i en tillvaro som rymmer internationella konflikter och terrorister. Berättelsen skildrar en längtan efter intimitet, ärlighet och innerlighet. Ska man akta sig för att önska för mycket?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den frusne mannen
 2. +
 3. Julhälsningar från ett slott i Normandie

De som köpt den här boken har ofta också köpt Julhälsningar från ett slott i Normandie av Jo Thomas (pocket).

Köp båda 2 för 239 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Den frusne mannen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och lärorik
  Stone, 13 maj 2022

  En perfekt resekamrat som innehöll spänning, känslor och inte minst för min del många intressanta skildringar kring ett geografiskt område som jag inte känner. När jag dessutom fick veta att mycket av det som skildras, händer i verkligheten så fick boken ett till djup!
  Kan varmt rekommendera!

 2. En stor läsupplevelse!
  sten karlberg, 15 april 2022

  En underbar berättelse på ett vackert måleriskt språk. Detaljbeskrivningar av såväl karaktärer som situationer och atmosfärer är en ren fröjd att läsa; insiktsfullt, ömt och begåvat beskrivet med vackra ord.
  Likt lyssnaren av ett bra musikaliskt verk bjuds läsaren här på både "tension & release".
  En stor läsupplevelse!

 3. Bra bok
  Zug, 4 april 2022

  En relationsroman som utspelar sig i varierande miljöer med starka och trovärdiga karaktärer, spänning, hög igenkänningsfaktor, fint målande språk och bra berättartempo. Kan varmt rekommendera! Läste slut på en dag.

 4. Pageturner
  Zug, 3 april 2022

  En relationsroman som utspelar sig i varierande miljöer med starka och trovärdiga karaktärer, spänning, hög igenkänningsfaktor, fint målande språk och bra berättartempo. Kan varmt rekommendera! Läste slut på en dag.

Visa alla 4 recensioner