Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (25.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-12-16
Förlag
Ebes förlag
ISBN
9789189263024
Demosokrati - Spartacus 2.0 (e-bok)

Demosokrati - Spartacus 2.0 E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2020-12-16
79
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Denna bok presenterar en helt ny tanke kring demokrati, flytande demokrati, eller med Mikaels egen benämning - Demosokrati - ett nytt sätt att se på hur samhällen och världen bör styras av oss alla tillsammans. Boken är rikt illustrerad och innehåller en gedigen källhänvisning.

Boken inger hopp och ljus - om vi går samman kan vi tillsammans skapa en demosokratisk värld av delaktighet och mening.

Implementering av demosokrati handlar emellertid inte bara om att införa ett nytt omröstningssystem och ett nytt sätt att organisera politik, lag, vetenskap och företag. Det är också ett nytt sätt att tänka på och förhålla sig till och har stora terapeutiska konsekvenser för mänskligheten. Det är en ny typ av medvetande, ett demosokratiskt medvetande, som vi hoppas kan leda oss till ett fritt samhälle med decentraliserad teknik på hög nivå: En ny högteknologisk, decentraliserad Edens lustgård. I denna bok gås detta ämne igenom i detalj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Demosokrati - Spartacus 2.0. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Måste läsas av alla!
    LenaK, 28 mars 2021

    Ett måste för alla då denna bok rör dagens problematik vad gäller dagens sk demokrati som har förfallit pga korruption. Mycket viktig bok för dig förstår att vi går in i en ny tidsperiod som inte har sitt like (pga Covid pandemin). Köp den NU!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikael Nordfors