Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-01
Upplaga
1
Förlag
Ebes förlag
Illustratör/Fotograf
Helena Blom
ISBN
9789189263277
I skogen (e-bok)

I skogen E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-01-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I skogen är något så ovanligt som en feel-good-roman med dystopiska undertoner. Det är en rolig, mörk och vacker berättelse om kärlek, vänskap och om hur en grupp människor försöker få vardagen att gå ihop när de egentligen borde ge upp. Det är en realistisk skröna om livsglädje och om hur det är att förlora någon man älskar. I skogen är en roman som kan få dig att både skratta och gråta. Det är en roman som väcker tankar kring vad det innebär att vara en män-niska och hur vi lever våra liv.

En grupp människor bestämmer sig för att äta en middag ihop. De är i olika åldrar, med skilda erfarenheter, och kommer från olika platser i världen. För en utomstående betraktare verkar de kanske inte ha så mycket gemensamt, men hotet från ett dödligt virus och risk för jordens undergång för dem gradvis närmare varandra.

Tänk dig romanerna Decamerone av Boccaccio, Babettes gästabud av Karen Blixen och romanen På stranden av Nevil Shute och förlägg handlingen till Jönköping och de djupa skogarna norr om Gränna - då har du ramberättelsen till romanen I skogen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Leif Bergholtz

  • Hav utan farleder

    Leif Bergholtz

    Hav utan farleder är en berättelse om om längtan efter gemenskap, kärlek och sex. Om hur det är att hamna utanför farlederna på grund av depression, dövhet och dövblindhet. I centrum står Therese, en 63-årig döv kvinna som i början av boken flytta...