Det jag mest föraktade (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Carl Adam Tillberg
Utgivningsdatum
2023-01-16
Upplaga
1
Förlag
Lyacon
SAB
Lz Tillberg, Carl Adam
ISBN
9789189265127
Det jag mest föraktade (mp3-skiva)

Det jag mest föraktade

Mp3-skiva,  Svenska, 2023-01-16
129
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Det är svårt att sätta fingret på när jag verkligen blev alkoholist. Att veta när riskbruket går över den där osynliga gränsen och blir ett missbruk. Kan en verkligen vara alkoholist redan vid 18 års ålder? När började jag egentligen att ta droger? Och varför rökte jag inte på innan jag började med kokain? När passerade jag gränsen för partydrogandet och började använda regelbundet? Och varför? Vad gjorde mig till missbrukare? Jag som alltid varit så ordentlig. Varför började jag slå? Vad var det som hände i mig de där gångerna när jag tyckte att orden inte räckte till i en relation? Var det värt att hålla på så länge med livets lotteri att jag nästan blev avrättad i en pundares lägenhet? Hur har jag tagit mig ur allt det här? Kan någon överhuvudtaget ta sig ur något sådant här? Vad gjorde mig till en beroende våldsverkare?
Det här är en bok om vad som kan göra en helt "vanlig" människa till en våldsam missbrukare som ändå lyckas hålla fasaden uppe alldeles för länge. Det är en bok med många frågor - tillsammans kan vi leta efter svaren.
Läs Carl Adams Tillbergs bok för att finna fler tankar och funderingar kring frågorna ovan. Boken lämpar sig särskilt bra att använda vid olika gruppsamtal, inom olika typer av vård som tangerar och tar upp det Carl Adam Tillberg berättar om i sin bok. Men detta är också en bok för alla att läsa för att bättre förstå medmänniskor som av olika skäl hamnar snett i livet. Boken ger också förhoppningar - det går att bryta ett destruktivt mönster."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det jag mest föraktade
  2. +
  3. En kvinnas själ

De som köpt den här boken har ofta också köpt En kvinnas själ av Isabel Allende (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »