No more Mr. Nice Guy - En handbok i relationsvåld (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (77.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Tony Strignert, Helene Wesslund
Utgivningsdatum
2020-12-16
Förlag
Nordic Success Publishing AB
ISBN
9789189267831
No more Mr. Nice Guy - En handbok i relationsvåld (ljudbok)

No more Mr. Nice Guy - En handbok i relationsvåld (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-12-16

Styckköp

136

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Han tog tag i min arm och böjde den så mycket att det kändes som den skulle gå av. Jag höll tillbaka tårarna och sa med en allvarlig ton åt honom att släppa mig. Han stirrade in i mina ögon och sa med hotfull röst "jag kommer aldrig släppa dig".

I No more Mr. Nice Guy informerar Linette Stridh om vad man kan göra för att undvika, hantera samt efterarbeta ett destruktivt förhållande. Den kan användas som en handbok av alla som på något sätt kommit i kontakt med relationsvåld och kan utöver intressant läsning för privatpersoner även med fördel nyttjas som läromaterial av yrkesverksamma inom ämnet. I boken tar författaren rent praktiskt upp hur man kan förebygga relationsvåld, hur man tar sig därifrån, hur man kan bygga upp sig själv efteråt och även vad man som närstående bör göra i de olika situationer som kan uppstå.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linette Stridh

  • No more Mr. Nice Guy

    Linette Stridh

    Han tog tag i min arm och böjde den så mycket att det kändes som den skulle gå av. Jag höll tillbaka tårarna och sa med en allvarlig ton åt honom att släppa mig. Han stirrade in i mina ögon och sa med hotfull röst "jag kommer aldrig släppa dig". I...