Dålig mamma eller superkvinna? : barn och karriär - så klarar du de orimliga kraven (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2022-01-25
Förlag
Lava Förlag
SAB
Oac,Dokb
ISBN
9789189269095
Dålig mamma eller superkvinna? : barn och karriär - så klarar du de orimliga kraven (häftad)

Dålig mamma eller superkvinna? : barn och karriär - så klarar du de orimliga kraven

Häftad Svenska, 2022-01-25
219
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
'Jag har blivit anmäld till socialen för det finns folk som anser att jag inte kan ta hand om mina barn ordentligt eftersom jag syns för mycket i TV-rutan.' - Jessica Almenäs

Programledaren Jessica Almenäs är en av många kvinnor som kommer till tals i boken Dålig mamma eller superkvinna? Hon är långt ifrån ensam om sina upplevelser av att bli utpekad som en dålig mor för att folk anser att hon arbetar för mycket. Att hon i stället borde ta hand om sina barn.

En mamma som är framgångsrik blir hårt behandlad av sin omgivning från dagispersonalen och arbetskamrater till kompletta främlingar. Hur gör de kvinnor som har ett krävande arbetsliv? Hur har de praktiskt löst sitt vardagspussel? Vilket pris har de fått betala?

Therese Albrechtson har intervjuat en mängd kvinnor, bland andra Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Ebba Busch Thor, Jessica Almenäs, Annika Strandhäll, Camilla Läckberg, Gudrun Schyman, Karin Adelsköld och Elaine Eksvärd.

I den här boken sammanställer hon sina och deras erfarenheter för att lyfta fram de problem som drabbar kvinnor som både vill satsa på sitt arbete och vara mammor för att så ge hjälp till andra kvinnor i karriären.

Therese Albrechtson startade sitt första företag direkt efter gymnasiet och brukar kallas superentreprenör och serieentreprenör. Hon är 32 år och driver i dag tre aktiebolag. Therese är en uppskattad inspiratör och anlitas som föreläsare av såväl näringsliv och politiker som skolor. Boken är skriven tillsammans med Maria Otterling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dålig mamma eller superkvinna? : barn och karriär - så klarar du de orimliga kraven
  2. +
  3. Från singel till självbo : konsten att trivas i sitt eget sällskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Från singel till självbo : konsten att trivas i... av Kicki Biärsjö (häftad).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna