Siv utan liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
2022-03-22
Förlag
Lava Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789189269248
Siv utan liv (häftad)

Siv utan liv

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2022-03-22
219
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Siv är en ovanligt vanlig kvinna på 55 år. Hela sitt yrkesliv har hon arbetat som busschaufför i en svensk medelstor stad. Hon älskar sitt arbete och sköter det minutiöst och med stor stolthet. Hennes privatliv är inrutat, tryggt och lugnt, men lite ensamt och ganska trist. Barnen är vuxna och har flyttat ut, mansbebisen likaså.

När det en dag dimper ner ett brev på dörrmattan från sjuk husets cancermottagning tar livet en ny vändning. Siv inser att hon måste skaffa sig ett liv innan det är för sent. Det är nu eller aldrig! Siv tar sig an utmaningar hon aldrig vågat tidigare.

Längs vägen knyter hon en rad nya bekantskaper som ger henne fler frågor än svar. Kan en femtiofem år gammal kvinna skaffa Tinder? Varför kan inte en kvinna
få älska bussar? Hur vet man att man bor granne med en mördare?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Siv utan liv
 2. +
 3. Händelser vid vatten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Händelser vid vatten av Kerstin Ekman (storpocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Siv utan liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättsam läsning med humor
  Karl, 8 maj 2022

  En underhållande berättelse i lite unik stil. Lätt att hänga med i, men får en samtidigt att fundera. Är nyfiken på vad en uppföljare kan inbringa.

 2. En underbar annorlunda berättelse
  Ann-Sofie , 19 april 2022

  Det här är en annorlunda underfundig och underhållande historia med en stundtals allvarlig underton. En lättläst läsvärd och kul bok!

 3. Vill ha mer!
  Elina, 30 mars 2022

  Älskade denna bok. Rolig, genuin och med tankar nog de flesta kan känna igen sig i. Skrattade högt ett flertal gånger. Hoppas det kommer uppföljare, vill veta mer om "Siv".

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Elsa Törnqvist